Gönül Dağının Taner'i Berk Atan günümüz gençlerine rol model oluyor! “Görünür olmak benim için önemli değil!”

Gönül Dağının Taner'i Berk Atan günümüz gençlerine rol model oluyor! “Görünür olmak benim için önemli değil!”

Gönül Dağı dizisiyle ön plana çıkan “Taner” karakterine hayat veren Berk Atan her ne kadar çok fazla gündeme getirilmese de mütevaziliği ile ön plana çıkıyor. Ünlü ismin kim olduğu, özel hayatı ve son dönemlerde ne yaptığı detayları ile yazımızda…

Instagram hesabı üzerinden 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan Berk Atan son dönemlerin en kaliteli oyuncuları arasında yer alıyor. Hızla hayran kitlesini oluşturan fakat mütevaziliğini elinden bırakmayan Atan, her ne kadar hayattan memnun olsa da takipçileri bu durumdan muzdarip. Beklendiği gibi ortaya çıkmıyor. Sosyal medyayı onların istediği bir yoğunlukta kullanmıyor, diye tepki almaya devam ediyor.

“SOSYAL MEDYA SOSYALLEŞECEK ALAN DEĞİL!”

Berk Atan’ı seven ve hayran olanlar için bu istek pek doğal gözükse de karakter olarak daha sakin bir tabiata sahipti. Hakan Gence ile yapılan bir röportajda; “Popüler olmak ya da Instagram'da takipçisinin 5 milyon olması” konusu üzerine şu ifadelere yer verdi:

“Benim 5 milyon takipçim var ve Instagram'da belki 2 ya da 3 ayda bir fotoğraf atıyorum. Fakat attığım fotoğraflara da bakılırsa yalnızca işim ile ilgili paylaşımda bulunuyorum. Bana göre sosyal medya sosyalleşecek bir alan değil” dedi.

“GÖRÜNÜR OLMAK BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL!”

gonul-daginin-taneri-berk-atan-gunumuz-genclerine-rol-model-oluyor-gorunur-olmak-benim-icin-onemli-degil.png

Son yıllarda sosyal medyayı kullanarak daha çok ön plana çıkan ve şöhretini parlatan kişilerin varlığı hatırlatıldığında elbette ki burada olanak oldukça fazla. Kendini gündemde tutmaya çalışan kişilerin de fazla olduğu görülüyor. Konuyla ilgili Berk Atan: “Sosyal medyayı sosyalleşmek için kullanmayı sevmiyorum. Ben bu mesleği sevdiğim için buradayım. Tanınır ya da bilinir olmak benim için önemli değil” diyerek samimi cevaplarda bulundu.

İLİŞKİSİ DÜZEYLİ İLERLİYOR!

Berk Atan’ın 2 yıllık bir ilişkisi bulunuyor. Gayet seviyeli ve düzeyli bu ilişkisi için çok fazla göz önünde olması hangi bir sorun teşkil etmiyordu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanmadığı için bu konuda da rahat bir duruş sergiliyor.

Röportaj sırasında sosyal medyada fake bir hesabı olup olmadığı soruldu. Berk Atan bunun üzerine sosyal medya üzerinden sahte bir hesabının bulunmadığını ifade etti. Yapılan araştırmada sosyal medya hesabında sadece sevdiği karakterleri ve kişilikleri takip ettiği de anlaşılıyordu. Onun büyük bir Thor hayranı olduğu da biliniyor. Akşamlarıysa uyumadan önce Chris Hemsworth'a ait videoları izlediğini de itiraf etti.