Hailey Bieber bikinisi içinde uzandı karın kaslarını sergiledi! Justin çok şanslı!

Hailey Bieber bikinisi içinde uzandı karın kaslarını sergiledi! Justin çok şanslı!

Justin Bieber’ın eşi Hailey Bieber bordo bikinisi içinde tüm hatlarını sergiledi. Deniz üzerine uzandı karın kaslarını cesurca paylaştı. İşte o kareler…

Justin Bieber ile 2018 yılında evlenen ünlü model Hailey Bieber genç yaşına rağmen kariyerindeki başarısı ile ön plana çıkıyor. Ünlü modelin göz kamaştıran fiziği basında her an yer bulmasını sağlarken şimdilerde tatilin keyfini çıkarıyor.

Sosyal medya hesabına aktif olarak kullanılan hale Bieber kendini güneş, kum ve denizin ortasına bıraktı. Yaz tatilini fırsat bilerek soluğu denizde aldı. Göbeğini açıkta bırakan kışkırtıcı beyaz tişörtü ve bordo bikinisi ile poz üstüne poz paylaştı.

Sörf tahtası üzerinde uzanarak karın kaslarını sergileyen güzel model göz alıcı fiziği ile tam not aldı. Sosyal medya üzerinden paylaştığı kışkırtıcı pozlara sadece dikkat çekmiyordu. Basına yaptığı açıklamaları ile de her an adından söz ettiriyor.

“TEK BİLDİĞİM ŞEY…”

hailey-bieber-bikinisi-icinde-uzandi-karin-kaslarini-sergiledi-justin-cok-sansli-2.jpg

Çiftin uzun süredir birlikte olduğu düşünülerek çocuk isteyip istemediklerine dair sorular yöneltiliyor. Hailey Bieber ise “Çocuğumun olmasını çok istiyorum fakat korkuyorum” diyerek önemli bir açıklamada bulunmuştu. Sörf yapmaktan hoşlanan ve denizdeki o anları an an kaydedilen Bieber bordo bikinisi içinde uzanarak:

“Tek bildiğim şey hayatımın en iyi yazını geçirmek üzereyim” notunu paylaştı.

“SÜREKLİ AĞLIYORUM…”

Geleceğe yönelik beklentileri üzerine konuşma yapıldığında gerçek duyguları ortaya çıktı. Cesur ve seksi duruşunun arka planında aslında oldukça kırılgan olduğu fark ediliyordu:

“Her zaman ağlıyorum” diyerek şu açıklamada bulundu:

“Gerçekten bu konuda her zaman ağlıyorum. Çocuğum olmasını çok istiyorum ama korkuyorum. İnsanların kocam veya arkadaşlarım hakkında bir şeyler söylemesi yeterli. Bir çocuk hakkında konuşan insanlarla yüzleşmek zorunda kalacağımı hayal bile edemiyorum.”

HAMİLE İDDİALARINA YANIT VERDİ!

Tüm korkularına rağmen bu fikirden tamamen uzak olmadığını ifade eden Bieber “Onlara yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapabiliriz. Sevildiklerini ve güvende hissettikleri sürece” diyerek açıklık getirdi.

26 yaşında olan Hailey Bieber geçtiğimiz günlerde hamile olduğu iddia edilse de paylaştığı fotoğraf ile karnındaki şiş görüntünün sebebinin bir çocuk değil yumurtalıklarında elma büyüklüğünde bir kist olduğunu ifade etmişti.