Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetçi sınav sonuçları açıklandı! Soru ve cevap anahtarı erişime açıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetçi sınav sonuçları açıklandı! Soru ve cevap anahtarı erişime açıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen İç Denetçi sınavının sonuçları ile birlikte soru ve cevap anahtarının erişime açıldığı ifade edildi.

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre 24 Aralık tarihinde gerçekleştirilen İç Denetçi sınavının sonuçları ile birlikte soru ve cevap anahtarının açıklandığı öğrenildi. Konu hakkında bugün son dakika duyurusu ile birlikte ÖSYM'nin sonuçları açıkladığı öğrenildi.

İÇ DENETÇİ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Konu ile ilgili ÖSYM tarafından yapılan duyuru "24 Aralık 2022 tarihinde uygulanan 2022 Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı’nın (2022-İç Denetçi) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 18 Ocak 2023 tarihinde saat 11.15’ten itibaren ÖSYM’nin resmi internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir." şeklinde verildi.

SONUÇ EKRANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

SORU VE CEVAP ANAHTARI YAYIMLANDI!

Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetçi sınavının sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından konu hakkında yapılan açıklamaya göre sınava giren adaylar için soru ve cevap anahtarının da açıklandığı öğrenildi. Konu ile ilgili yapılan duyuru,

"24 Aralık 2022 tarihinde uygulanan 2022 Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı (2022-İç Denetçi) adaylarının cevap kâğıtlarının görüntüleri ve cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunmasıyla elde edilen cevapları ile soruların doğru cevapları, ÖSYM’nin resmi internet adresinden 18 Ocak 2023 tarihinde saat 11.30'dan itibaren 10 gün süreyle erişime açılmıştır.

Adaylar, ÖSYM’nin resmi internet adresine T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle giriş yapıp ilgili sınavı ve “Cevap Kâğıdı Görüntüleme” ekranını seçerek sınavda kullandıkları cevap kâğıdı görüntüsünü, işaretlemelerini, işaretlemelerinin optik okuyucularla okunması ile elde edilen cevaplarını ve doğru cevapları görebilecektir. Ayrıca adaylar, aday cevaplarının ve cevap anahtarının yayımlandığı form üzerindeki soru numaralarını tıkladıklarında her soru için açılan yeni pencerede soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabı ile ilgili soruya kendilerinin vermiş olduğu cevabı görebilecektir. Sorular, adayın sınavda kullandığı kitapçığın soru ve seçenek diziliminde görüntülenmektedir. İlgili sayfada adayların testlerdeki toplam doğru, yanlış ve boş cevap sayıları ile birlikte ham puanları da gösterilmektedir." şeklinde duyuru gerçekleştirildi.

Sonuçlara bakmak isteyen kişilerin 10 gün süre ile cevap anahtarına ulaşılabileceği yapılan açıklamaların arasında yer aldı.