Hesaplarınızı kontrol edin! SSK, BAĞ-KUR, EYT, 4A, 4B emekli maaş promosyonları bugün ödenecek...

Hesaplarınızı kontrol edin! SSK, BAĞ-KUR, EYT, 4A, 4B emekli maaş promosyonları bugün ödenecek...

Çalışanlar işverenlerden promosyon beklerken Emeklilerde bankalarla yaptıkları yeni sözleşme usulünce Maaş promosyon ödemelerini almayı bekliyor. Yaşanan depremle birlikte de ödemelerin ne gün yapılacağı merak konusu oldu.

Ülkemizde bankalardan, çalışan kişiler yeni bir banka ile işverenleri anlaştığında, emekliler ise yeni bir bankaya maaşlarını taşıyacağı konusunda belirli bir süre ile taahhüt vermesi sonucunda asgari ücret ve asgari ücretin de çok üstünde rakamlarla promosyon alabiliyorlar.

1482934.webp

Promosyon ödeme tarihi açıklandı! SSK, BAĞ-KUR, EYT, 4A, 4B emekli maaşları için...- Maaş promosyonlarını bekleyen milyonlarca insan için ise yaşanan büyük depremin bilançosu elbette ağır oldu. Kahramanmaraş merkezli depremin 13'üncü günündeyiz. Türkiye'nin 11 ilinde OHAL ilan edilmiş ve ülke genelinde ise Milli Yas ilan edilmişti.

Tüm bu felaketlerin bugününe bakıldığında ise SSK, BAĞ-KUR, EYT gibi bir çok maaş promosyonu bekleyen çalışan ve emekliler için merak edilen konu ödeme tarihi oldu. sahte-para.jpg

HESAPLARINIZI KONTROL EDİN! BUGÜN ÖDENECEK....

Deprem bölgeleri için Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı maaş promosyonu ödemesi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Deprem felaketi için ödemelerin öne çekilmesi için taleplerini ilettiklerinin altını çizdi ve, ”Çağrımız karşılık buldu! Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı, Banka Maaş Promosyonu ödemeleri bugün öğleden sonra hesaplara yatırılacak. Gelir İdaresi Başkanlığı ve İlgili Banka yetkililerine duyarlılıkları için teşekkür ederiz.” dedi.