İbrahim Çelikkol sevgilisi Natali için övgüler yağdırdı! “O benim kıymetlim”

İbrahim Çelikkol sevgilisi Natali için övgüler yağdırdı! “O benim kıymetlim”

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol “Saklayacak bir şeyimiz yok” diyerek mutluluğunu paylaştığı Natali Yarcanı övgülere boğdu.

Mihre Mutlu ile olan evliliğini sonlandıran uzun süre sadece kariyer hayatı ile anılan İbrahim Çelikkol şimdilerde yemek kitabı yazarı Natali Yarcan ile anılıyor. Yeni sevgilisi Natalie'yi “O benim kıymetlim” diyerek sahiplenen İbrahim Çelikkol “İyi ki var” diyerek aşkını dile getirdi.

İbrahim Çelikkol reklam yüzü olduğu kahve markası The Whirl organizasyonu için düzenlenen özel lansmana katıldı. Lansmanda yanında sevgilisi Natali Yarcan'da yer alıyordu. İkili mekana el ele tutuşarak giriş yaptı.

“İYİ Kİ VAR”

O anları kameralar an an kaydetti. Çiftin birlikteliğine yönelik kameramanlar İbrahim Çelikkol’a aşk hayatı ile ilgili sorular yöneltti. O sırada İbrahim Çelikkol Natalie Yarcan'a dönerek:

“İyi ki var. O benim kıymetlim. Varlığı ile bana en büyük desteği veriyor. Ona çok teşekkür ediyorum” yorumunda bulundu.

“O BENİM BİR PARÇAM…”

ibrahim-celikkol-sevgilisi-natali-icin-ovguler-yagdirdi-o-benim-kiymetlim-001.png

Ayaküstü yapılan sohbette İbrahim Çelikkol’a ilk eşinden doğan oğlu Ali hakkında sorular yöneltildiğinde Çelikkol pozitif yorumlarda bulundu. “Her şartta ve zamanda oğlumla birlikteyiz” dedi. Her ne olursa olsun onu desteklediğini şu sözlerle ifade etti:

“O benim hayatım ve bir parçam. Beni geleceğe sürükleyen ve heyecanlandıran. Hangi mesleği seçerse arkasında dururum. Annesi de aynı şekilde. Mutlu bir çocuk olsun istiyoruz.” dedi.

TERS KÖŞE!

İbrahim Çelikkol’un adı magazin basınında Birce Akalay ile aşk iddialarına karışmış ardından herkesi şoke eden bir hamlede bulunmuştu. Herkes onun arkadaşı Birce Akalay ile ilişki yaşadığını düşünürken yeni yıl paylaşımıyla herkesi şaşırttı. Yemek kitabı yazarı Natali Yarcan ile yeni bir aşka yelken açan İbrahim Çelikkol şimdilerde halinden gayet memnun.

“SAKLAYACAK BİR ŞEY YOK”

Geçtiğimiz günlerde çift mekan çıkışında görüntülendi. Kameraların ışığı patlayınca Natali Yarcan şaşkınlığa uğradı. Arkasını döndü ve gizlenmeye çalıştı. İbrahim Çelikkol gayet profesyonel bir şekilde ona dönerek:

“Ne yapıyorsun saklayacak bir şeyimiz yok, rahat ol aşkım” yorumunda bulunmuştu.