İkinci ara tatil ne zaman? Okullar ne zaman kapanacak?

İkinci ara tatil ne zaman? Okullar ne zaman kapanacak?

15 tatilin bitmesine çok az bir zaman kala ikinci ara tatilin ne zaman olacağı veliler ve öğrenciler tarafından merak ediliyor. Peki ikinci ara tatil ne zaman? Okullar ne zaman kapanacak?

İkinci ara tatil ne zaman? Okullar ne zaman kapanacak?: İkinci ara tatilin ne zaman olacağı ve okulların ne zaman kapanacağı veliler ve öğrenciler tarafından oldukça merak ediliyor. Yarıyıl tatilinin artık son günlerine girilmesiyle birlikte ikinci ara tatil tarihi de merak edilenler arasında yer aldı. 2022/2023 MEB eğitim öğretim takvimine göre ikinci ara tatil tarihi ve okulların ne zaman kapanacağı açıklandı. Peki Nisan ikinci ara tatil ne zaman? Okullar ne zaman kapanacak?

Öğrenciler ve veliler tarafından araştırılan konular arasında ikinci ara tatilin ne zaman yapılacağı oldu. Ayrıca bu yıl okulların ne zaman kapanacağı da merak ediliyor. 2022/2023 eğitim öğretim yılı MEB takvimi yayınlandı. Bu soruların yanıtı takvim içerisinde yer aldı.

İKİNCİ YARI TATİL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İkinci yarı tatilin ne zaman yapılacağı MEB tarafından yayınlanan takvim ile açıklandı. Bu sene ikinci dönem ara tatilinin Ramazan Bayram'ına denk geldiği öğrenildi. Diyanet dini günler takvimini yayınladı. 2023 Ramazan Bayramı ise 21 Nisan Cuma günü başlayacak ve 23 Nisan tarihinde ise bitecek. Okullar ise ikinci ara tatili 17 Nisan ve 20 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Hafta sonu tatilleri de sayıldığında toplamda 9 gün sürecek. Peki okullar ne zaman yaz tatiline girecek?

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

Okulların ne zaman kapanacağı öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. 2022/2023 eğitim öğretim yılında MEB tarafından yayınlanan takvime göre ikinci dönem 6 Şubat tarihinde başlayacak. 16 Haziren tarihinde ise bitecek. Bu tarihte ise okullar kapanmış olacak.