İntihar eden Caner bin kere özür diledi

İntihar eden Caner bin kere özür diledi

İntihar girişiminde bulunan evlilik programlarının tanıdık simalarından Caner Toygar, yaptığı açıklamada "Bir daha böyle bir hata yapmayacağım, üzgünüm" dedi.

Türkiye'nin evlilik programlarıyla tanıdığı Caner Toygar akşam saatlerinde intihar girişiminde bulundu. Apar topar hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Toygar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Dün için herkesten özür dilerim. Bir daha böyle bir hata yapmayacağım, üzgünüm" dedi.

CANLI YAYIN YAPTIKTAN SONRA CANINA KIYDI

Toygar, hastaneye kaldırılmadan önce bir sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında "Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Herkesten çok özür diliyorum ama artık dayanamıyorum" ifadelerini kullanmıştı. Bu yayın sonrası canına kıyan Toygar, yakınları tarafından apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

"İYİYİM" MESAJI VERDİ

Beylikdüzü'nde bir hastaneye kaldırılan ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Caner Toygar'ın hastaneden görüntüleri de geldi. Instagram fenomeni Murat Övüç'ün paylaştığı görüntülerde Caner, durumunu merak edenlere "İyiyim" mesajı verdi.

"ÇOK ÜZGÜNÜM, HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM"

Tedavi sonrası bir açıklama yapan Toygar " Merhaba! Dün için herkesten özür dilerim. Biliyorum herkesi çok üzdüm ama inanın o kadar her şey birikti ki o kadar olaylar üst üste geldi ki saçma sapan düşüncelere girdim ,tekrardan herkesten özür diliyorum. Bir daha böyle bir hata yapmayacağım, üzgünüm" dedi.

 

Merhaba dün için herkesten özür dilerim biliyorum herkesi çok üzdüm ama inanin okadar herşey biriktiki okadar olaylar üst üste geldiki saçma sapan düşüncelere girdim tekrardan herkesten özür diliyorum birdaha böyle bir hata yapmicagim üzgünüm

canertoygarofficiall (@canertoygarofficiall)'in paylaştığı bir gönderi (Mar 29, 2018 at 1:24öö PDT)

İlgili Haberler