Manşetler
Günün Haberleri
Avaz Türk
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Siyaset
  • Günün Haberleri
  • İstanbul 15 °C
  1. Anasayfa

  2. Foto Galeri

  3. Türkiye

  4. İran'dan Türkiye açıklaması Bazı ülkelerin parmağı var

İran'dan Türkiye açıklaması Bazı ülkelerin parmağı var

YAYINLAMA: 01 Ağustos 2016 Pazartesi 15:23
GÜNCELLEME: 00 0000 Salı 00:00
İran'dan Türkiye açıklaması Bazı ülkelerin parmağı var 1 17
İran'dan Türkiye açıklaması Bazı ülkelerin parmağı var 2 27
Buluşmada, Büyükelçi Tekin Türkiye'deki darbecilere karşı sergilediği tavırlardan dolayı İranyönetimine teşekkürlerini ifade etti.
İran'dan Türkiye açıklaması Bazı ülkelerin parmağı var 3 37
Velayeti, Türkiye'nin darbeye müdahil olan yabancı ülkelere karşı gerekli tavrı ortaya koyacağı değerlendirmesinde bulundu. Tahran yönetiminin darbe teşebbüsü ardından darbecilere karşı Türk halkı ve devletini desteklediğini söyleyen Velayeti, " İkili bazı görüş ayrılıkları ortak noktaların göz ardı edilmesine neden olmamalı " dedi.
İran'dan Türkiye açıklaması Bazı ülkelerin parmağı var 4 47
Velayeti, isim zikretmeden, "Türkiye ile dost olduklarını iddia eden bazı bölge ülkeleri, Türkiye'deki yasal hükümete karşı darbecilere destek verdi. Böylesi zorlu durumlarda kimin dost kimin düşman olduğu ortaya çıkıyor" diye konuştu.
İran'dan Türkiye açıklaması Bazı ülkelerin parmağı var 5 57
Başkent Tahran'da Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi Rıza Hakan Tekin ile bir araya gelen Velayeti, bölge ülkelerinin de bulunduğu bazı yabancı ülkelerin 15 Temmuz darbe girişiminde parmaklarının olduğunu ileri sürdü.
İran'dan Türkiye açıklaması Bazı ülkelerin parmağı var 6 67
Velayeti "Böylesi zorlu durumlarda kimin dost kimin düşman olduğu ortaya çıkıyor" dedi ve bazı yabancı ülkelerin darbe girişiminde parmaklarının olduğunu iddia etti.
İran'dan Türkiye açıklaması Bazı ülkelerin parmağı var 7 77
İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'in başdanışmanı Ali Ekber Velayeti, İranlı tüm yetkililerin darbe teşebbüsü ardından darbecilere karşı Türk halkı ve devletini desteklediğini söyledi.
Avaz Türk © 2015
Anasayfa
Künye
İletişim
Gizlilik İlkeleri
Haber Portalı Yazılımı
Avaz Türk
Haberler
  • Son Haberler
  • Manşetler
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Siyaset
  • Yerel
  • Eğitim
  • Magazin
  • Otomobil
  • Personel Alım İlanları
  • İşkur İş İlanları
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Turizm
  • Kültür-Sanat
Diğer İçerikler
  • Foto Galeri
  • Web Tv
  • Yazarlar
Kurumsal
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları