İrem Derici spor salonunda sevgilisini şımarttı! Dayanamadı kendine doğru çekti…

İrem Derici spor salonunda sevgilisini şımarttı! Dayanamadı kendine doğru çekti…

“Aşk kadınıyım, hayvan gibi aşığım çaktırmıyorum” diyerek kendini tarif eden İrem Derici genç sevgilisi ile spor yaparken paylaştığı samimi pozları ile sosyal medyaya damga vurdu. İşte detaylar…

Popüler şarkıcı İrem Derici kısa süre önce yeni bir aşka yelken açtı. Yeni aşkın da huzuru yakaladı. Çalkantılı ilişkileri ve son olarak aldatılması ile gündeme damga vuran isim mutluluğu sonunda yakaladı.

Henüz yeni tanışmıştı. Geçtiğimiz haftalarda birlikte olduklarını duyurmuştu. Taze aşıklar spor salonunda aşka geldi.

AMSTERDAM’DA YAKALANDILAR!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasından tanınan Atakan Işıktutan sürpriz bir hamle ile şarkıcı İrem Derici ile sevgili oldu. Özel hayatı gündemden düşmeyen İrem Derici en özel anlarını sosyal medyada paylaştı.

Magazin basınına yansıyan haberlere göre birkaç gün önce sevgilisiyle Amsterdam'a tatile gideceği biliniyordu. Derici İbizadan yaptığı paylaşımlar ile ilişkisini kabul etmiş oldu. Takipçileri ise bu paylaşımlardan memnun ve çifti tebrik ediyor.

ÖPMELERE DOYAMADI!

Derici yeni sevgilisiyle spor salonundayken kare kare pozlar paylaştı. Aşka gelen çift birbirini öpmeye sarılmaya doyamadı. Derici paylaşımın altına" Birbirimizi parçalamadan önce antrenmanı bitirince biz" notunu düştü.

Derici spor kombini olarak siyah spor taytı ve gri büstiyer tercih etti. Çiftin aralarındaki boy farkı kadar yaş farkı da gözlerden kaçmadı. 3 farklı poz paylaşan Derici'nin mutluluğu yüzünden okunuyordu.

İŞTE O KARELER…

rem-derici-spor-salonunda-sevgilisini-simartti-dayanamadi-kendine-dogru-cekti.png

İnstagram hesabı üzerinden her anını aktif olarak paylaşan Derici'nin son günlerde profilini yeni sevgilisi Atakan Işıktutan kaplıyor.

Işıktutan o karelerde önce tek eliyle Dericiyi sararken alnından öpmeye başladı. Ardından iki eliyle Dericiyi kendine çekerek öpmeye devam etti. Son karede ise aşıklar kameraya bakarak gülümsedi.

Her karede boy farkı ortaya çıkıyordu. Dericinin, sevgilisinin omzuna elini koyabilmek için spor ayakkabısının ucuna bastığı fark ediliyordu.

ATAKAN IŞIKTUTAN KİMDİR?

Atakan Işıktutan 5 Aralık 1994 yılında İstanbul'da doğmuştur. Aslen Rizelidir. Maltepe Üniversitesi iktisat bölümü mezunudur. Ardından Üsküdar Üniversitesi'nde yeni medya ve gazetecilik bölümünde yüksek lisans eğitimini yapmıştır. 2013 yılında CrossFit ile spor kariyeri başlamış. 2018 yılında Türkiye Salon Kürek Şampiyonası'nda 2.olmuştur. 2019 yılında Survivor Türkiye-Yunanistan'a katılmıştır. Burada Katerina Dalaka ile aşkı gündeme gelmiştir. 2022 yılında ise Survivor All Star kadrosuna dahil olmuştur.

İrem Derici 21 Mart 1987 doğumludur. 36 yaşında olan şarkıcı şimdilerde 28 yaşında olan Atakan Işıktutan ile aşk yaşıyor.