İslam Memiş açıkladı! Buna yatırım yapan paraya para demeyecek!

İslam Memiş açıkladı! Buna yatırım yapan paraya para demeyecek!

Elindeki nakit parayı bir yatırım aracına yatırarak değerini arttırmak isteyen vatanlar zarara uğramadan yatırım yapmanın yollarını arıyor.

Yeni yılın gelmesiyle birlikte en çok merak edilen konulardan birisi de altın fiyatlarında yaşanan gelişmeler olurken vatandaşlar altın piyasasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Altın noktasında özellikle de yatırımcılar güvenilir isimler arasında yer alan ünlü ekonomist İslam Memiş'i yakından takip ederken Memiş bir yeni açıklamada daha bulundu.

Elindeki nakit parayı bir yatırım aracına yatırarak değerini arttırmak isteyen vatanlar zarara uğramadan yatırım yapmanın yollarını arıyor. Yatırımın ülkemizde en çok tercih edilen araçlarından birisi de altın olurken İslam Memiş altın piyasasıyla ilgili yaşanacak gelişmeleri açıklamaya devam ediyor.

GÜMÜŞ PİYASASI ALTINI ARKADA BIRAKACAK!

altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş dikkat çekici açıklamalar yaptı. Gümüş piyasasında fiyatın 20 TL'ye kadar çıkacağını belirten İslam Memiş'in açıklamaları özellikle de yatırımcıların dikkatini çekti. O tarihi işaret eden İslam Memiş 1 gramın dahi oldukça etkili olduğunu belirtti. İslam Memiş gümüş fiyatlarının 2022 yılında 20 TL olması gerektiğini fakat baskılandığını belirtirken o verdiği tarih dikkat çekti.

Altın piyasasına dair açıklamaları ile sık sık gündeme gelen İslam memiş bu defa gümüşün değerleneceğini belirtti. Özellikle de son zamanlarda sık sık vatandaşın gümüş yatırımında bulunması gerektiğini ve karlı çıkacağını söyleyen İslam memiş'in o ifadeleri dikkat çekti.

GÜMÜŞ YATIRIMCILARI DİKKAT!

Yatırım amaçlı gümüşü tercih eden vatandaşların acele etmemesi noktasında uyarıda bulunan İslam memiş erkenden satmamaları gerektiğinin de altını çizdi. 2023 ve 2024 yılları için konuşan İslam Memiş gümüşün altına kıyasla çok daha iyi bir performans sergileyeceğini belirtti.

EDİTÖR NOTU: Haber içeriğinde herhangi bir yatırım tavsiyesi bulunmamaktadır.