İslam Memiş uyardı! O mesajlara dikkat edin asla tıklamayın yoksa

İslam Memiş uyardı! O mesajlara dikkat edin asla tıklamayın yoksa

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş bu kez başka bir konuda uyarıda bulundu. Sosyal medya hesapları üzerinden gelen o mesajlara karşı bilinçli olunmasını ve bu mesajlar aracılığıyla gelen linklere tıklanmaması gerektiğini söyledi.

İslam Memiş uyardı! O mesajlara dikkat edin asla tıklamayın yoksa: Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş altın, dolar, ve gümüş gibi değerli madenler ve para birimleri ile ilgili yapmış olduğu yorumlar, öngörüler ve uyarılar ile tanınmakta. Özellikle altın yatırımcılarının yakından takip ettiği İslam Memiş yaptığı uyarılar ve öngörüler ile gündemde.

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabı üzerinden ve kendisine ait köşesi üzerinden yatırımcılara önerilerde bulunmaya devam ediyor. Neredeyse tüm öngörüleri ve önerileri yerinde olan Memiş bu kez de telefonlara gelen ve içeriğinde link içeren mesajlar konusunda önemli uyarılarda bulundu.

İslam Memiş bu mesajlara itibar edilmemesi gerektiğini söyleyerek içeriğinde bulunan linklere de kesinlikle tıklanmaması gerektiğini ifade etti. Kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak telefon kullanıcılarını bu tarz dolandırıcılar için uyardı. Gönderilen mesajlardaki linklere aslı tıklanmaması gerektiğini bu linklere tıklandığında sizi çeşitli hesaplara ve uygulamalara yönlendireceklerini ifade etti.

TIKLAYANA GEÇMİŞ OLSUN

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu uyarılarda şu ifadelere yer verdi;

"Sosyal medyadan yabancı kadınlar size istek yollayacak. Sonra mesaj yazacaklar. Özel muhabbet vs. Sonrasında yatırım için farklı platformlara yönlendirip link yollayacaklar. Tıklayana geçmiş olsun. Tıklama işlerine dikkat edin. En güzel onlar tıklıyor." ifadelerini kullandı. İşte İslam Memiş'in Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşım..

whatsapp-image-2023-02-01-at-18-42-26.jpeg