İstanbul Liman Başkanlığı'nda neler oluyor?

İstanbul Liman Başkanlığı'nda neler oluyor?

İstanbul Liman Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yayınlanan S.Ö adıyla duyuru dikkat çekti. Duyuru içinde yazılanlar ise "İstanbul Liman Başkanlığı'nda neler oluyor? " dedirtti.

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul Liman Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde bir garip duyuru yayımlandı.

“Duyurular” kısmında yer alan “SÖ” adlı isimli duyuruda yazılanlar ise herkesi şok etti.

Resmi bir dilden uzak garip ifadeler yer alan duyuruda neyin amaçlandığı anlaşılamadı. Kim hedef gösterildi, hangi sorun gündeme getirilmek istendi bilinmemesinin yanı sıra duyuruyu okuyanlar, "İstanbul Liman Başkanlığı'nda neler oluyor?" sorusunu sordu. 

duyuru.jpg

S.Ö başlıklık duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul Liman Başkanlığı, Koruma ve Güvenlik Görevlisi S.Ö ye mi emanet???? Kime emanet???? Dolandırıcı, yan kesici, suç dosyası kabarık, Müfettişi, İcrası eksik olmayan… Hem kendi çalışma arkadaşlarını, hem de gariban, ekmeğinin peşinde koşan vatandaşı dolandıran… Hem de defalarca… Aleni, açık mı???? Evet… Peki gelen, giden, soruşturan, yazan, çizen ne yaptı bugüne kadar????? Hiçbir şey…”

bakanlik-16-9-1575025354.jpg

Devletin resmi sayfasından yapılan bu paylaşım tartışmalara neden olurken, İstanbul Liman Başkanlığı’ndan henüz bir açıklama yapılmadı.