İstanbul'u beyaza bürüyen kar yağışı hayatı felç etti!

İstanbul'u beyaza bürüyen kar yağışı hayatı felç etti!

İstanbul'da dün gece başlayan kar yağışı bugün de etkisini sürdürüyor. Şehrin birçok yerinde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, bazı okullarda eğitime ara verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, kar yağışı yarın da etkili olmaya devam edecek. Çarşamba günü hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte kar yağışının etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Kar yağışı nedeniyle İstanbul'da ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Birçok otobüs ve minibüs seferleri iptal edilirken, metro ve Marmaray seferlerinde de aksamalara neden oldu. Karayollarında da trafikte yoğunluk yaşanıyor.

Bazı okullarda eğitime ara verildi. İstanbul Valiliği, kent genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiğini açıkladı.

Kar yağışı nedeniyle İstanbul'da bazı faaliyetler de iptal edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kar yağışı nedeniyle bugün ve yarın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü yaya ve bisikletli geçişe kapatacağını duyurdu.

İstanbul'da hava kirliliği de arttı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hava kalitesi ölçüm istasyonlarında yapılan ölçümlere göre, kentte hava kalitesi "orta" düzeyde seyrediyor.

İstanbul'da vatandaşlar da zor anlar yaşıyor. Kar yağışı nedeniyle bazı vatandaşlar evlerinden çıkmakta güçlük çekerken, bazı vatandaşlar da evlerinde mahsur kaldı.

Kar yağışı nedeniyle İstanbul'da bazı olaylar da yaşandı. İstanbul'da bir kişi, kar temizleme çalışmaları sırasında kamyonetin altında kalarak hayatını kaybetti.

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle hayatın felç olduğu görülüyor. Kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, bazı okullarda eğitime ara verildi. Kar yağışı nedeniyle İstanbul'da hava kirliliği de arttı. Kar yağışı nedeniyle bazı vatandaşlar da zor anlar yaşadı.