İtalyan sevgiliyle jet nikah magazine damga vurdu! "Deniz Yıldızı"nın Özgür'ü Tuan Tunalı ikinci kez evlendi!

İtalyan sevgiliyle jet nikah magazine damga vurdu! "Deniz Yıldızı"nın Özgür'ü Tuan Tunalı ikinci kez evlendi!

Fox TV'nin popüler yapımı Deniz Yıldızı ile şöhreti parlayan ardından Yasak Elma'da zirveye ulaşan Baht Oyunu dizesiyle de tanınan Tuan Tunalı, model sevgilisi ile dünya evine girdi. Çift sade bir nikah töreni ile Toskana da evlendi.

Deniz Yıldızı dizisinde “Özgür” karakteri ile tanınan Tuan Tunalı, olaylı birlikteliğinin ardından sonlandırmış olduğu evlilik yaşantısına ikinci kez adım attı. 2014 yılında oyuncu meslektaşı Filiz Küçükköse ile evlenmişti. Bu süreçte çift anlaşamadı ve çekişmeli bir boşanma ile yollarını ayırdı.

İKİ TÖRENLER DÜNYA EVİNİ GİRDİLER!

Tuan Tunalı o dönemlerde İtalyan model Angela Caccamo ile aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun süreli birlikteliğin ardından çift sevdikleriyle beraber Sapanca'da evlilik yoluna adım atmayı tercih etti. Yalnızca çok yakın akrabaları ve arkadaşları ile sade bir tören tercih etti.

Bu nikahın ardından ikili kısa süre önce İtalya'ya giderek Toskana şehrinde yeniden nikah kıydı. Angela'nın büyüdüğü şehrinde sevdikleriyle beraber ikinci kez nikah kıyılmış olundu. O anlara dair özel kareler sosyal medya hesabı üzerinden Tuan Tunalı tarafından paylaşıldı.

KIYAFETLERİ ŞIK BULUNDU

italyan-sevgiliyle-jet-nikah-magazine-damga-vurdu-deniz-yildizinin-ozguru-tuan-tunali-ikinci-kez-evlendi-2.jpg

Çift oldukça sade bir tören tercih etmişti. Giydikleri kıyafette oldukça şık ve parlaktı. Tuan Tunalı siyah bir takım elbise ve papyon tercih etmişti. Eşi ise kırmızı, parlak renkte ve pullu bir abiye tercih etti.

Çiftin yurt dışını tercih etmesi geçtiğimiz yıl hem yurt dışında bir konsoloslukta evlenen farklı çiftleri hatırlattı. Birkaç arkadaşı ve sade bir törenle Paris, Milano ya da Roma gibi farklı şehirlerde birlikteliğe adım atmışlardı.

YURT DIŞINDA EVLENEN ÜNLÜ ÇİFTLER…

Yurt dışında evlilik yapmayı tercih edenler arasında yakın zamanda İpek Filiz Yazıcı ve şarkıcı Ufuk Beydemir yer alıyordu. İkili İtalya'nın Tivoli kentinde nikahlarını kıymış ve o anlara dair romantik karelerini paylaşmıştı.

Daha da geçmişe 1997’ye bakalım. Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun da yurt dışında evlendiği biliniyor. 1997 yılında Paris'e giden çift Türkiye Büyükelçiliğinde evet, demişti.

Ünlü futbolcu Caner Erkin eşi Şükran Ovalı ile 2017 yılında Roma'ya giderek evlenmeyi tercih etmişti. Çiftin evliliklerinden bir bebekleri bulunuyor.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi yurt dışında evlenenler kervanına katılmıştı. Çift Amerika'ya gitmiş ve burada nikah masasına oturmuştu. Çiftin evliliklerinden iki çocukları bulunuyor.