John Wick 4'e rakip geldi! "Dungeons and Dragons" gişeleri altüst etti!

John Wick 4'e rakip geldi! "Dungeons and Dragons" gişeleri altüst etti!

Mart ayında beyazperdeye damga vuran yapım "John Wick Chapter: 4" güçlü bir rakiple karşı karşıya kaldı. Yeni film "Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves" hafta sonu gişe şampiyonu oldu.

"Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves" filmi açılış haftasında 38,5 milyon dolar hasılat elde etti. Yerel gişe hesaplamasında geçtiğimiz hafta sonunun şampiyonu olan ve herkesi şaşırtan John Wick: Chapter 4'e üstünlük sağlamış oldu.

"Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves" Türkçe karşılığı “Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur” olan aksiyon dolu filmin gişesi zirveye oynad. Hıafta sonu gerçekleştirilen gösterim sonrası 38,5 milyon dolar hasılat elde edildi. Bir önceki hafta listenin 1. sırasında yer alan John Wick: Chapter 4'ün rekorunu kırdı geçirdi.

FİLMİN OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Chris Pine, Hugh Grant, Michelle Rodriguez'in yer aldığı dünyaca ünlü rol yapma oyunu Dungeons & Dragons'tan uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan film izleyiciler tarafından da büyük beğeni topladı.

FİLMİN TEMASI

Rol Play oyunu olarak geçen yapım beyaz perdeye uyarlandığı anda dünya üstü karakterlerin yer aldığı olağanüstü içerikler çarpıcı ve efektif sahneleri de çok beğenildi. Film içerisinde hobbitler, elfler, cüceler yer alıyordu. Yurt dışı çıkışı gerçekleşen ve beyaz perdelere aktarılarak izlenme rekorları kıran filmin Türkiye gişesi de merak edildi.

TÜRKİYE’DE NE ZAMAN GÖSTERİME GİRECEK?

john-wick-4e-rakip-geldi-dungeons-and-dragons-giseleri-altust-etti-2.jpg

Dragons honor anons TV kız filmi Türkiye'de 7 Nisan tarihinde beyaz aktarılarak seyircisi ile ilk kez buluşacak.

"Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves" rol yapma oyunu üzerinden tasarlanan bir film serisinin başlangıcıdır. Amerika'nın fantastik tarzda ürettiği bir macera filmidir. İlk kez gösterime 3 Mart 2023 tarihinde girmiştir. Filmin iki yönetmeni bulunuyor. Bunlar Jonathan Goldstein, John Francis Daley.

ABD İLK 5 GİŞE FİLMLERİ

Amerika'da hafta sonu gişe rekorları kıran ilk 5’te yer alan filmler şu şekildedir:

  • Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves
  • John Wick: Chapter 4
  • Scream VI
  • His Only Son
  • Creed III