Johnny Depp aklandı! Özgürlüğünün şerefine 59.yaşına özel Fransız filmi ile Cannes’ta!

Johnny Depp aklandı! Özgürlüğünün şerefine 59.yaşına özel Fransız filmi ile Cannes’ta!

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp uzun ve yorucu geçen sahne detoksuna son veriyor. Eski eşinin iftiralarından aklanan Depp, sektörde yeniden kabul gördü. Yeni filmi Cannes Film Festivali'nin açılış filmi olacak. İşte detaylar…

Depp, eski eşi Amber Heard ile çalkantılı bir evlilik sonrasında iftiralarla dolu bir boşanma süreci gerçekleştirdi. Eşinin kendisine fiziksel ve mental olarak ağır şiddet uyguladığını söyleyen Amber Heard’e karşı davayı kazandı ve kendini akladı. Aradan geçen onlarca yılın telafisi mümkün olmasa da şu an 59 yaşında olan aktör yeniden sinemalara göz kırptı.

YENİ PROJESİ NE ZAMAN GÖSTERİME GİRECEK?

Johnny Depp psikolojik bunalımlar, boşluk ve yalnızlık ile geçen sektörden dışlandığı o 3 yıllık döneminin sonuna geldi. Yeni filmi Jeanne du Barry ile beyaz perdede yeniden konuşulacak.

Johnny Depp'in 59 yaşında çıkış yapacağı bu yeni filmi Cannes film festivali açılış filmi olarak seçildi. Cannes film festivali'nin Prömiyeri ise 16 Mayıs tarihinde gerçekleşecek. Aynı gün içerisinde film Fransa'da gösterime girecek.

JOHNNY DEPP’İN ROLÜ NE OLACAK?

johnny-depp-aklandi-ozgurlugunun-serefine-59-yasina-ozel-fransiz-filmi-ile-cannesta-2.jpg

Uzun yılların ardından sahneye çıkan Johnny Depp'in yeni filminin konusu ve hangi karakteri oynayacağı da merak edildi. Jeanne du Barry filminde Fransa Kralı 15. Luiz'i canlandıracak. Filmin yönetmenliğini üstlenen Maiwenn Le Besco ise kral Luiz'in sevgilisi olan ve filmin adını veren Jeanne du Barry'ye hayat verecek.

JEANNE DU BARRY FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Filmde Johnny Depp yaşlandırılmış beyaz saçları ile ilk kez seyirci karşısına çıkacak. Kral Lousin vefatından önceki son sevgilisinin hayatının anlatıldığı bu film yasak bir aşkın gölgesinde krallığın yükselişini ele alacak.

Louis 1715 ile 1774 yılları arasında Fransa'da başkanlık yapmıştır. Yönetimdeyken Maria ile evliydi fakat ile yasak aşk yaşıyordu.

JOHNNY DEPP NELER YAŞADI?

2016 yılında eski eşi Amber Heart kendisine şiddet uygulandığını iddia ettiği için Hollywood’ın yüzü tamamen Depp’e kapanmıştı. Sinemalarda aforoz edilen kariyeri sekteye uğrayan Depp, suçlamalar mahkeme tarafından kabul edildiğinde ikinci çöküşü yaşar. O dönemde Fantastik Canavarlar 3 filmi için hazırlanıyordu. Davayı kaybettiği duyulunca filmden kovuldu. Tüm bu yaşadıkları üzerine Amber Heard’e karşı dava açtı. 50 milyon dolar olan bu davayı kazandı ve Hollywood'un kapıları yeniden ona açıldı.