Kaan Yıldırım gala gecesi aşka geldi! Pınar Deniz'e olan aşkını tazeledi “Onu izlemeye doyamıyorum!”

Kaan Yıldırım gala gecesi aşka geldi! Pınar Deniz'e olan aşkını tazeledi “Onu izlemeye doyamıyorum!”

Ünlü şarkıcı Hadise ile yaşadığı tutku dolu ve kısa süreli aşk sonrası rotayı oyuncu Pınar Deniz’e çeviren Kaan Yıldırım hayranlarının mest eden bir girişimde bulundu. Sevgilisinin başrol oyuncusu olduğu filmin galasına mutlulukla gelen Yıldırım sevgilisi

Pınar Deniz son dönemlerde Kaan Urgancıoğlu ile başrollerini paylaştığı Yargı dizisi ile daha çok ön plana çıkıyor. Çiftin dizideki uyumu hayranlarının da takibinde. Öte yandan Pınar Deniz, Kaan Yıldırım ile seviyeli bir aşk hayatı sürdürmeye devam ediyor.

Son dönemlerde daha çok kariyer hayatının ön planda olduğu Pınar Deniz rol aldığı filmin galasında boy gösterdi. Karanlık Gece isimli film Harbiye Cemal Reşit Rey konser salonunda geçtiğimiz akşam galasını gerçekleştirdi.

“ÇOK SEVİYORUM. BAŞARILI BULUYORUM!”

kaan-yildirim-gala-gecesi-aska-geldi-pinar-denize-olan-askini-tazeledi-onu-izlemeye-doyamiyorum-2.jpg

Karanlık Gece filminin galasında sanat camiasından pek çok ünlü isim yer alıyordu. Başrol oyuncusu olan Pınar Deniz geceye sevgilisi Kaan Yıldırım ile birlikte katıldı. Yapılan röportajda Kaan Yıldırım “Filmi ilk kez izleyeceğim” dedi. Ardından sevgilisini öve öve bitiremedi. Gala gecesine damga vuran aşık halleri görülemeye değerdi. O anlarda aşka gelip kendini tutamayan Yıldırım:

"Pınar'ı çok seviyorum. Onu çok başarılı buluyorum. Onu ekranda izlemeye doyamıyorum."

DEV EKİP GALADA!

Yakın zamanda gösterime girmesi beklenen Karanlık Gece filminin yönetmeni Özcan Alperdi. Filmin oyuncu kadrosu arasında: Ceylan Ertem, Berkay Ateş, Tarhan Karagöz, Pınar Deniz, Ozan Çelik, Süleyman Kadim Kabaali, Fırat Kaymak, Özgür Cem Tuğluk ve Sefa Tantoğlu da gecede yer alıyordu.

Gala akşamında sevgilisini yalnız bırakmayan Kaan Yıldırım: “Yeni bir proje var mı?” sorularına yönelik

YENİ SEZONA ÖZEL YENİ PROJELER!

“Bayramı ailemle beraber geçirdim. Okuduğum senaryolar bulunuyor. Yazı daha çok dinlenerek geçireceğim. Yeni sezon için projeler düşünüyorum” dedi.

Kaan Yıldırım film için sorulan sorulara yönelik:

“Oldukça merak ettiğim bir film. Pek çok ödül de aldı. Pınar Deniz'i izlemek benim için büyük bir keyif” dedi ve ardından ekledi: “Saçlarımı birazcık uzattım. Pınar da seviyordur herhalde..”