Kanser hastası olduğunu açıklayan Aydemir Akbaş'tan öldü haberlerine tepki geldi!

Kanser hastası olduğunu açıklayan Aydemir Akbaş'tan öldü haberlerine tepki geldi!

Bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile birlikte kanser hastası olduğunu duyuran Aydemir Akbaş, öldü şeklindeki haberlere tepki gösterdi.

Senelerdir pek çok yapımda usta oyunculuğu ile gündeme gelen Aydemir Akbaş, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım ile gündeme gelmişti. Gündeme gelmesinin nedeni ise daha önce de atlattığı kanser hastalığına yeniden yakalandığını öğrenmesi oldu. Bu durumu ilk ağızdan ve herhangi bir yanlış bilginin yayılmasını önlemek amacı ile birlikte sosyal medyadan duyuran Aydemir Akbaş, bugün yaptığı yeni paylaşım ile birlikte çıkan haberlere tepki gösterdi.

"ÖLDÜ" HABERLERİNE TEPKİ!

Doktoru ile birlikte paylaştığı fotoğrafta "Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler." açıklamaları ile hastalığından bahseden Akbaş'ın ardından özellikle de sosyal medyada sık sık "öldü" ya da "yoğun bakımda" gibi haberler çıkmaya başladı.

Akbaş'ın sevenlerini son derece tedirgin eden bu haberlere tepkiler büyürken bir tepki de Aydemir Akbaş'tan geldi.

İNADIM İNAT KANSERİ YENECEĞİM!

Hakkında çıkan iddialar hakkında "Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor, üzülüyor. Böyle hassas bir durumda öldü, yoğun bakımda gibi haberlere itibar etmeyin" şeklinde konuşan Aydemir Akbaş bunun yanı sıra da "Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın diye durumumu sosyal medyada açık açık anlattım. Tedavim henüz başlamadı. En uygun ilaç aranıyor. O ilaç bulunduğu takdirde 5-6 seans kemoterapi yapılacak. Sapasağlam ayaktayım. Geçen sefer de gırtlak kanserini yenmiştim. Bende hem Arnavutluk hem de Lazlık var, inadım inat kanseri yeneceğim." ifadeleri ile moralinin ne derece yüksek olduğundan da bahsetmiş, sevenlerini bu mesajları ile mutlu etmiş oldu.