Karayılan Aydın Doğan’a sitem etti

Karayılan Aydın Doğan’a sitem etti

Afrin’de büyük kayıplar veren bölücü terör örgütünün elebaşı Murat Karayılan, Doğan grubuna bağlı basın yayın organlarının kendilerini görmezden geldiğini öne sürerek, Aydın Doğan’ı demokrat olmamakla suçladı.

Bölücü örgütün internet sitesine beyanat veren Karayılan, Aydın Doğan grubunun geçmiş yıllarda kendileri ile ilgili olumlu haberler yaptığını hatırlattı.

Aydın Doğan grubuna bağlı gazetelerin ve medya organlarının artık kendileri ile ilgilenmediğini iddia eden Karayılan şunları söyledi, “Aydın Doğan Grubu vardı. Zaman zaman demokrat geçiniyorlardı. Şimdi her biri AKP’nin, Erdoğan’ın mükemmel bir borazanı haline gelmiş.”

Reyhanlı ve Kilis’e atılan roketlerin Doğan grubuna bağlı medya tarafından haber yapılmasını da eleştiren Karayılan, “bilmem birkaç top şuraya, buraya atılmış, diyerek, bunları vahşet diye yansıtıyor” sözleriyle Aydın Doğan’a sitem etti.

Karayılan şöyle devam etti,

“Bilmem birkaç roket bir yere atılmış; onu bu kadar palazlandırıp, gündemleştireceksin. Bu kuyrukçuluğa girer.”