Katılım bankaları yarışa fark kattı! Emeklilere 10.000 TL promosyon ödülü o bankada

Katılım bankaları yarışa fark kattı! Emeklilere 10.000 TL promosyon ödülü o bankada

Devlet bankaları ve özel bankalar EYT yasası öncesi emekliye promosyon rakamlarını güncellerken bir güncelleme haberi de katıl bankaları tarafından verildi. Emekliye en yüksek promosyon artık o bankada!

Katılım bankaları yarışa fark kattı! Emeklilere 10.000 TL promosyon ödülü o bankada - Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT yasası hakkında bugün AK Parti tarafından yapılan son dakika açıklaması ile düzenlemenin Pazartesi günü saat 11:00 itibari ile meclise sunulacağı duyurusu gelmişti. Yapılan açıklama ile bir kere daha gözler promosyona çevrildi.

EYT yasasının çıkması ile ilk etapta 2 milyon 250 bin kişinin erken emeklilik hakkı ile emekli edilecek olması bankaların promosyon yarışına tekrar başlayacağı beklentisini oluşturmuştu. Merkez Bankası tarafından yapılan düzenleme sonrasında bankaların mevduata olan ihtiyaçları artarken bu da bankaların emeklilere yönelmesine neden olmuştu.

EMEKLİLERE EN YÜKSEK PROMOSYON HANGİ BANKADA, MAAŞ PROMOSYONU İÇİN YENİ FIRSATLAR NELER?

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından SGK tarafından emekli promosyonu için açıklanan rakamlar olan,

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL ödeme yapılacağı ilan edilmişti. Özel bankalar ile katılım bankaları arasında yarış artarken Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından açıklanan rakamlar ise yükseldi.

emekli-promosyonu.jpg

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU NE KADAR, KAÇ TL?

Özel bankalar tarafından yeni rakamlar peş peşe açıklanırken katılım bankaları da yarışa katıldı. Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından yapılan açıklamada; "20 Ocak – 21 Nisan tarihleri arasında emekli maaşını Albaraka’ya taşıyan müşterilerimize 6.500 TL'ye varan promosyon ve 3.000 TL’ ye varan ödül kazanma fırsatı!

Emekli maaşını bankamızdan alan müşterilerimiz, 2 otomatik fatura ödeme talimatı vermesi durumunda promosyona ek 500 TL ödül kazanacaktır. Ayrıca müşterilerimizin bankamıza referans olarak yönlendirdikleri her bir yeni emekli maaş müşterisi için 500 TL, toplamda 3.000 TL ödül verilecektir" diyerek toplamda 10 bin TL promosyon ödülü kazanma imkanı sunuldu. Net maaş promosyonu olarak en düşük 4 bin 500 TL ve en yüksek 6 bin 500 TL ödenirken ek promosyon tutarları ile rakam 10 bin liraya çıkıyor.