Kira mağduru sanatçıya 45 bin TL zam şoku! Oyuncu Tamer Karadağlı için hukuki süreç başladı!

Kira mağduru sanatçıya 45 bin TL zam şoku! Oyuncu Tamer Karadağlı için hukuki süreç başladı!

Çocuklar Duymasın dizisi ile ünlenen oyuncu Tamer Karadağlı'nın başı dertte. Son dönemlerde artan kira fiyatlarından o da nasibini aldı. Hukuki mücadeleye giren oyuncunun “kirayı ödemediği” yönündeki iddialara jet yanıt geldi. İşte detaylar…

Sosyal medyada geniş yankı uyandıran Tamer Karadağlı'nın kirasını ödemediği haberine yönelik detaylar ortaya çıktı. Sansasyon aline gelen etrafta yayılan ve oyuncunun kirasını ödemekte zorlandığı iddialarının arka planı anlaşıldı. Tamer Karadağlı sosyal medyada kendini sözleri ile olayın aslını anlattı.

Basında yer alan Tamer Karadağlı'nın kirasını ödemediği iddialarına; “Yapılan haksızlığa karşılık doğruyu söylemek zorundayım” diyerek “Borcuma sadık biriyimdir” dedi ve bu haberin aslını açıkladı.

KANUNİ ORAN AŞILDI!

Karadağlı o paylaşımda: “Yaşadığım apartmanda kiracı olarak oturduğum evin kirasını her ay düzenli bir şekilde yatırıyorum. Her yıl kanuni oranda artırım yapılıyor. Bu yıl kanuni artış oranı %25 olmasına rağmen ev sahibi %70'e yakın oranda arttırdı. Onu dahi ödemiştim hiçbir borcum dahi bulunmuyordu” dedi. Kendini anlatmaya çalıştığı o anlardan sonra ardından konunun detaylarına değindi.

“FIRSATA ÇEVİRMEK İSTEDİ!”

kira-magduru-sanatciya-45-bin-tl-zam-soku-oyuncu-tamer-karadagli-icin-hukuki-surec-basladi-2.jpg

Oyuncu: “Yaşanan deprem ve felaketinden sonra ev sahibi bu durumu fırsata çevirmek istedi. Bu süreçte pek çok kişi kira fiyatlarını arttırdı. 10 bin 500 TL olan kirayı 55 bin TL'ye çıkardı. Mevcutta bulunan yasaya aykırı olduğu için haksız bir artıştır. Bu kabul edilemez. Mağdur kiracılar desteklenmeli fırsatçı ev sahiplerine fırsat verilmemeli.”

Tamer Karadağlı “Bu bir adım olacak” diyerek ortalığı boş bırakmamak adına hukuki mücadelesini başlattı. “Bu zammı ödemeyeceğim sonuna kadar da bu mücadeleyi sürdüreceğimi. Kamuoyu yoluyla yeniden duyurmak isterim.” diyerek konuşmasını tamamladı.

TAMER KARADAĞLI KİMDİR?

Ev sahibi ile davalık olan Karadağlı, 1967 Ankara'da doğdu. Şu anda 55 yaşında olan Karadağlı yönetmen, Türk oyuncu ve seslendirmendir. Zeyno Karadağlı adında bir çocuğu bulunuyor. Onu yıllar içinde bunca tanınır ve popüler hale getiren dizisi ise 2002 ve 2019 yılları arasında 17 yıl boyunca ekranlarda yer alan Çocuklar Duymasın dizisi olmuştur.