Kısmetse Olur’un sunucusu Öykü Serter'in maaşı sosyal medyada olay oldu! Yarışmacılar haftada ne kadar kazanıyor?

Kısmetse Olur’un sunucusu Öykü Serter'in maaşı sosyal medyada olay oldu! Yarışmacılar haftada ne kadar kazanıyor?

Evlilik programı Kısmetse Olur'un sunucusu Öykü Serter'in tarzı, yarışma üslubu kadar aldığı maaşta sosyal medyada gündem oldu. Öykü Serter aylık ne kadar maaş alıyor?

Öykü Serter, Televizyonda yayınlanan “Bu Tarz Benim”, “İşte Benim Stilim” gibi moda programları ile bir dönemin popüler yapımı “Biri Bizi Gözetliyor” yarışmasında sunuculuk yapmıştır. Yılların verdiği profesyonellikle programın dinamiğini doğru şekilde yönlendirebilen Serter, şimdilerde Kısmetse Olur programında sunuculuk yapıyor.

Programın her bölümü olaylı geçiyor. TV'de yayın yasağı olduğu için YouTube platformunda yayınlanıyor. Serter, yarışmacıların sözünü kesmesi, olaylara sert bir şekilde müdahalesi sık sık gündemde yerini korurken şimdi de maaşıyla ön plana çıkarıldı.

ÖYKÜ SERTER NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

kismetse-olurun-sunucusu-oyku-serterin-maasi-sosyal-medyada-olay-oldu-yarismacilar-haftada-ne-kadar-kazaniyor-2.jpg

Soğukkanlılığı tecrübesinin göstergesi olan 47 yaşındaki Serter'in aslında programda çok düşük bir miktar ödeme aldığı anlaşıldı. Günümüz standartlarında ekran önünde yayın yapan tüm sektörlerde görülen fiyat aralığının oldukça altındaydı.

Sosyal medyada İddaa olarak dolaşan ünlü sunucunun kazandığı rakam haftalık 10 bin TL idi. Sunucunun bir ayda 40 bin TL kazandığını gösteriyor. Bu hesaplamaya göre iddialar doğruysa yarışmacılardan daha az maaş almış oluyor.

PROGRAM KURGU ÇIKTI!

Kısmetse Olur programının diğer yarışmacıları maaş alıyor mu? Bu konuda merak ediliyordu. Bir ev içerisinde bir araya gelen erkek ve kadınların olduğu yarışma platformunda yarışmacıların düzenli olarak para aldıkları iddia edildi. Öte yandan yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan ardından tüm olayların kurgu olduğu hepsinin ajanstan geldiği öğrenildiğinde sona eren yarışmada da ödeme alındığı iddia edildi.

YARIŞMACILAR NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Kısmetse Olur: Aşkın gücü yarışmasında her bir yarışmacının haftalık para ödülü dışında maaş aldıkları iddia ediliyor. Söylenenlere göre daha çok konuşan, ön plana çıkan popüler isimler daha fazla maaş alıyor. İçlerinde güçlü bir pozisyon kurmaya çalışan ve sesi çok çıkan Yaren Dağ isimli yarışmacının 3 bin 500 Euro maaş aldığı daha sessiz kalan Ayşenur'un ise ondan biraz daha az bir maaş aldığı söyleniyor. Yarışmacıların reytinglerine göre maaşlarının değiştiği de iddialar arasındaydı.