Kızılay duyurdu: KPSS şartsız personel alımı yapılacak!

Kızılay duyurdu: KPSS şartsız personel alımı yapılacak!

Kızılay yeni personel alım ilanı yayımladı. Yayımladığı ilan ile Kızılay bünyesinde çalıştırmak üzere KPSS puanı olmadan personel alımı yapacağını duyurdu. Tüm şartları ilan detaylarında paylaşan Kızılay personelleri 2 farklı kadroda alacak.

Kızılay yeni personel alım ilanı yayımladı. Kızılay geçtiğimiz saatler içerisinde Resmi Kariyer sayfası üzerinden yeni bir iş ilanı paylaştı. Kızılay bünyesindeki çalışan eksikliğini gidermek üzere yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Alımını yapacağı personelleri iki farklı departmanda alacağını duyurdu. Alımını yapacağı personellerde KPSS şartı aramayan Kızılay kadrolar içinde ayrı özel şartlar belirtti. Kızılay hangi kadrolarda personel alımı yapacak? Personellerde hangi özel şartları arıyor? tüm detaylar haberimizin devamında…

Kızılay personel alımı yapacak

Kızılay Resmi Kariyer sayfası üzerinden yayımladığı ilana göre personel alımı gerçekleştirecek. Alımını yapacağı personelleri ise Modelhane Ustası (KIZILAY ÇADIR VE TEKSTİL A.Ş.) İthalat Uzmanı (KIZILAY ÇADIR VE TEKSTİL A.Ş.) olarak iki farklı kadroda almak istediğini duyurdu. Kızılay genelde tüm personellerini üniversite mezunları arasından alırken bu ilanda lise mezunu personel alacağını ve KPSS şartı aramayacağını belirtti.

Başvurularının ise online olarak yapılacağı personel alımı için Kızılay askerlik hizmetini tamamlamış, seyahat engeli olmayan, B sınıfı ehliyeti olan, iletişim becerileri kuvvetli ve ekip çalışmasına uygun kişiler olmasını belirtti. Ayrıca alacağı iki kadro için ayrı ayrı özel şartlar da aranacağını duyurdu.

Kızılay kadro özel şartları

İthalat Uzmanı için; İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak, Yazılı ve sözlü iletişim kanallarını etkin bir şekilde kullanabilmek, İş birliği ve ekip çalışmasına yatkınlık göstermek, Problemler karşısında çözüm üretme becerisi sergilemek, Dış ticaret mevzuatına hâkim olmak, SAP bilgisine sahip ve aktif kullanıyor olmak, İyi derecede Excel bilgisine sahip olmak şartlarını duyurdu.

Modalhane ustası için ise İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak, Yazılı ve sözlü iletişim kanallarını etkin bir şekilde kullanabilmek, İş birliği ve ekip çalışmasına yatkınlık göstermek, Problemler karşısında çözüm üretme becerisi sergilemek, Dış ticaret mevzuatına hâkim olmak, SAP bilgisine sahip ve aktif kullanıyor olmak, İyi derecede Excel bilgisine sahip olmak şartlarını açıkladı.