KPSS 60 puanı olanlar başvurabilir: Büro memuru alınacak!

KPSS 60 puanı olanlar başvurabilir: Büro memuru alınacak!

Hazine Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim Ve Ticaret A.Ş personel alımı için ilan verdi. Verilen ilana göre, alım büro memuru kadrosunda yapılacak.

İş arayan vatandaşlar için yeni bir gelişme yaşandı. Hazine Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim Ve Ticaret A.Ş büro memuru alınacak. Başvuru yapacak olan adayların KPSSP3 60 puana sahip olması gerekiyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan ilana başvurular, İŞKUR üzerinden 5 Haziran 2023 tarihine kadar yapılabilir.

İLAN ŞARTLARI:

İnsan kaynakları/personel alanında en az 3 yıl iş tecrübesi olmak ve bunu SGK tescil ve hizmet dökümü ile belgeleyebilmek,

Tercihen insan kaynakları alanında yüksek lisans yapmış/yapmakta olmak,

Ofis programlarını etkin kullamak,

Askerlikle ilişiği bulunmamak(erkek adaylar için)

ÖZEL HUSUSLAR:

Hazine Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş özelleştirme kapsam ve programındadır.

İstihdam edilecek personelin 4046 sayılı Kanunun22. Maddesi kapsamında diğer kamu kurum ve kuruluşlarına nakil hakları bulunmamaktadır.

İstihdam edilecek personel 2018-11587 sayılı Kararname eki Esaslara göre 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak atanamayacaktır.