Kredi ihtiyacı olanlar için Akbank'tan ihtiyaç kredisi fırsatı! Sıfır faizle 10 Bin TL veriyor

Kredi ihtiyacı olanlar için Akbank'tan ihtiyaç kredisi fırsatı! Sıfır faizle 10 Bin TL veriyor

Vatandaşlar kredi fırsatlar için banka banka gezerken Akbank'tan müjdeli bir haber geldi. Yüzde Sıfır faiz oranı ile 10 Bin TL kredi vereceğini duyurdu. Bankanın kredi hakkındaki detayları şu şekilde...

Ekonomik sıkıntılarla mücadele eden bir çok vatandaş banka banka gezerek kredi başvuruları yapıyor. Dolar kurundaki belirsizlik, altın fiyatlarındaki ani yükselişler de tabi ki vatandaşları kredi almaya yönlendiren önemli etkenlerin başında geliyor.

lira5-ladg-cover.jpg

Kredi ihtiyacı olanlar dikkat! Akbank'tan 'sıfır' faizle 10 Bin TL kredi fırsatını kaçırmayın- Akbank ise yaptığı bir duyuru ile kredi ihtiyacı olan ve acil nakit para arayan vatandaşlar için adeta müjdeli bir duyuru yaptı. Yüzde sıfır faiz ile 10 Bin TL kredi vereceğini açıklayan Akbank'ın kredi başvuru için ayrıntılı açıklamaları da oldu.

FAİZSİZ 10 BİN TL

Faizsiz 10 bin TL tutarındaki ihtiyaç kredisi için vatandaşların tek yapması gerekenin AKBANK Mobil uygulamasını indirmek olduğu belirtildi.kapak-093715.webp

Mobil üzerinde başvuru aşamalarını tamamlayan kredi bekleyen vatandaşlar için hayat sigortalı ve yüzde sıfır faizli 10 bin TL tutarındaki ihtiyaç kredisi için başvuru yapabilirler.

BU KİŞİLER FAYDALANAMAZ

İhtiyaç kredisinden tüzel kişiliklerin değil yalnızca bireysel kişilerin yani vatandaşların kişisel olarak yararlanabileceği vurgulandı. Ayrıca Akbank'tan yapılan önemli bir açıklamada şu detay göze çarptı, 'Daha önce mobil üzerinden faizsiz ya da % 0,99 faizli kredilerimizden faydalanan müşteriler kampanya dahilinde değildir' şeklindeki açıklama dikkatlerden kaçmadı.