Kripto uzmanları Blockchain Ekonomi Zirvesi'nde konuştu! 2023'ün trendleri belli oldu!

Kripto uzmanları Blockchain Ekonomi Zirvesi'nde konuştu! 2023'ün trendleri belli oldu!

Son dönemlerde çeşitli spekülasyonlar ile gündemden düşmeyen kripto para borsası, bugün de Blockchain Ekonomi Zirvesi ile adından söz ettirdi. İşte zirveye ilişkin ayrıntılar…

Amerika başta olmak üzere birçok yönetimin kripto para borsası üzerinde baskıcı tavırda olması kripto paraların değerlerinde dalgalanmanın yaşanmasına sebep olurken bugün gözler Blockchain Ekonomi Zirvesi’ne çevrildi. İngiltere’de düzenlenen ve en büyük kripto şirketler ile Blockchain üst düzey yetkililerinin katıldığı zirve, gündeme damgasını vurdu.

Dün başlayan ve 65’ten fazla ülkeden gelen toplamda 3 bin katılımcıdan oluşan zirvede, Blockchain’in geleceği ve kripto sektörüne ilişkin istişareler yapıldı. Kripto uzmanları, 2023 yılında sektörde popüler olacağını düşündükleri trendlere ilişkin de birtakım açıklamalarda bulundu.

GİZLİLİK VE ÖZGÜNLÜĞE DİKKAT ÇEKTİ!

kripto-uzmanlari-blockchain-ekonomi-zirvesinde-konustu-2023un-trendleri-belli-oldu-2.jpg

Zirvede fikrini beyan eden isimler arasında yer alan Gate.io İş Geliştirme ve Operasyonlar Başkanı Daniel Antcliff, bir sonraki öne çıkacak olan trendin, gizlilik ve yönetime dayalı kimlikler olarak şekilleneceğine inandığını ifade etti. Antcliff, artık kullanıcıların verilerini yüksek fiyatlardan satan ve ciddi kar getirisi olan şirketlere değil, kendi kimliklerini yöneten ve bu alanda da gizliliğe önem veren şirketlerin önemli bir konuma geleceğini ifade etti.

EĞİTİM VURGUSU DİKKAT ÇEKTİ!

İngiltere’de düzenlenen Blockchain Ekonomi Zirvesi’ne katılım sağlayan bir diğer isim olan Deepcoin Exchange Pazarlama ve Büyüme Direktörü Michelle Mairuri de geleceğin trendlerine ilişkin çeşitli tahminlerde bulundu. Diğer konuşanların dışında odağı bambaşka bir noktaya çeken Mairuri, 2023 yılında önceliğin eğitime kategorisine verilmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca yasal süreçlerin de oldukça önemli olan bir başka kategori olduğunu vurgulayan Mairuri, her şeyin temelinin eğitim ve düzenlemeler ile ilgili olduğunu ifade etti.

Fikirlerini beyan ederken geçtiğimiz sene yaşanmış olan FTX ve Terra krizlerine de değinmeden edemeyen Direktör Michelle Mairuri, eğitimin bu noktada göz ardı edilemeyecek bir faktör olduğunu vurguladı. Eğer Terra ve FTX krizlerinde yatırımcı profili daha eğitimli olsaydı ortaya çıkan zararın çok daha az olacağına inandığını ifade eden Mairuri, bu görüşü ile dikkat çekti.