Kült yapımların popüler ismi Keanu Reeves'ten samimi aşk itirafı! "Sevgilimle yan yana olmak harika hissettiriyor"

Kült yapımların popüler ismi Keanu Reeves'ten samimi aşk itirafı! "Sevgilimle yan yana olmak harika hissettiriyor"

Matrix yapımı ile popülerleşen John Wick serisi ile büyük üne kavuşarak beyazperdede gişe rekorları kıran ünlü oyuncu samimi itiraflarda bulundu.

Keanu Reeves daha çok iş yaşantısındaki başarısı ve filmlerde ki performansı ile anılıyordu. Ancak yapılan bir etkinlikte verdiği cevap özel hayatını ilk kez gündeme getirdi. O anda oldukça iyi giden 4 yıllık sevgilisi Alexandra ile mutlu olduğunu ifade etmekten çekinmezken sevgisi gözlerinden okunuyordu.

Bugüne kadar popüler pek çok filmde rol almış ve büyük bir servete sahip olan Keanu Reeves her zaman için sakin, ağırbaşlı, yardımsever olmayı hayatında ön planda tutmuştu. 58 yaşında olan aktörün 4 yıllık sevgilisi Alexandra 49 yaşındadır.

DAHA ÖNCEDEN ARKADAŞLARDI!

Dolu dizgin yaşadığı aşkını çok geç bulan Reeves aşkına sahip çıkıyor. Çiftin aslında yıllar önce arkadaş olduğu ortaya çıktı. Ortaklaşa bir projede 2008 yılında kitap hazırlanması için bir araya gelmişlerdi. Her ikisi de modern sanat çalışmalarına ilgi duyuyordu. 2008 yılından itibaren başlayan bu arkadaşlıkları aslında zamanla sevgiliye dönmüştü.

SAMİMİ İTİRAFLAR!

kult-yapimlarin-populer-ismi-keanu-reevesten-samimi-ask-itirafi-sevgilimle-yan-yana-olmak-harika-hissettiriyor-2.jpg

Çiftin birlikteliklerin mütevazi bir şekilde devam ederken geçtiğimiz hafta vizyona giren ve gişe rekorları kıranı Johny Wick serisinin 4.bölümü için verilen bir röportajda sevgilisiyle ilgili samimi bir itirafta bulundu. Ona: “Seni en son mutlu eden şey neydi? diye soruldu. O ise şu cevabı verdi:

"En son sevgilimleydim. Birlikte yan yanaydık. Yatakta birbirimize espriler yapıyor, gülüşüyor ve kıkırdıyorduk. Hislerimiz harikaydı. Onunla o an orada olmak gerçekten güzeldi” dedi.