Kuruluş Osman'ın 23 yaşındaki tescilli güzeli Burçin Hatun'dan pembeler içinde poz! Kahküllü yeni imajı tam not aldı!

Kuruluş Osman'ın 23 yaşındaki tescilli güzeli Burçin Hatun'dan pembeler içinde poz! Kahküllü yeni imajı tam not aldı!

Kuruluş Osman dizisi ile popüler hale gelen Aslıhan Karalar yeni imaji ile büyüledi. Kahküllü hali takipçilerinden tam not aldı. İşte o fotoğraflar…

ATV'nin sevilerek takip edilen dizisi Kuruluş Osman'da Burçin Hatun karakterine can veren Aslıhan Karalar imaj değişikliğine gitti. Henüz dizinin yeni bölümleri yayınlanırken bu farklılığın sebebi merak edildi.

Aslıhan Karaların kariyer hayatı “Şahin Tepesi” dizisiyle başladı. Onu popüler hale getiren ise ATV'de sevilerek takip edilen ve kendi gününde reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisi oldu. Dizide Burçin karakterine can vererek hayran kitlesi oluşturdu.

Aslıhan Karalar'ın kişisel kariyerinde Best Model Of Turkey yarışmasında 1. olduğu öğrenildi. 2017 yılında yarışmaya katılan güzel oyuncu kusursuz görüntüsü ile takipçilerinden tam not aldı.

PEMBE CEKETLİ KOMBİNİ İLE İLK KEZ PAYLAŞTI!

kurulus-osmanin-23-yasindaki-tescilli-guzeli-burcin-hatundan-pembeler-icinde-poz-kahkullu-yeni-imaji-tam-not-aldi-001.png

kurulus-osmanin-23-yasindaki-tescilli-guzeli-burcin-hatundan-pembeler-icinde-poz-kahkullu-yeni-imaji-tam-not-aldi.pngŞimdilerde dizi setlerinde vakti geçen Karalar sosyal medya hesabına sık kullanmaya çalışıyor. Kendine dair görüntüleri paylaştığı resmi Instagram hesabında yeni imajı büyük ses getirdi. Henüz 23 yaşında olan güzel oyuncu kahküllü yeni imajını takipçileri ile paylaştı.

Yeni imajı ile yaşından daha olgun gözüken Karalar, pembe bir kombin tercih etti. Aslıhan Karalar o paylaşımda taş detaylı pembe bir ceket tercih etti. Boynunda kolye ile kombini tamamlayan güzel oyuncu ceketinin renginde bir pembe bir ruj tercih etti.

Oyuncunun o paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu. Takipçileri; "Bayıldım çok yakışmış", "Muhteşemsin" yorumlarında bulundu.

İMAJI YENİ KOMBİNİ İÇİNDE DE BEĞENİLDİ!

27 Nisan 1999 Ankara doğumlu tescilli güzel kahküllü hali ile yeni bir kıyafet içinde ikinci bir poz paylaştı. O paylaşımda gögüs dekolteli petrol mavisi mini askılı elbise tercih etti. Kombinini gümüş kartal kolye ile kolunda taşlı bir bileklik ile tamamladı.

2017 yılında Best Model Of the World yarışmasında 1. oldu. Küçük yaşlardan itibaren ailesinin desteğiyle sanat eğitimi de alarak modellik yanında oyunculuk kariyeri ile de boy gösterdi. Kuruluş Osman dizisinde Burçin'in Hatun karakterine can veriyor.