Kuyumculardan yeni gram altın tahmini geldi! Bakın hangi rakamı görecek

Kuyumculardan yeni gram altın tahmini geldi! Bakın hangi rakamı görecek

Kuyumculardan altın fiyatları ile ilgili önemli tahminler geldi. Gram altın için o rakamı söyleyerek rekor artışın gerçekleşeceği ifade edildi.

Kuyumculardan yeni gram altın tahmini geldi! Bakın hangi rakamı görecek: Altın geçtiğimiz cuma günü yani haftanın son işlem gününde düşüş yaşamış olsa da birçok uzman ve sektör kaynağından alınan bilgiler ile altın fiyatlarında rekor artışların devam edeceği söyleniyor. Kuyumcular ise gram altının rekor üstüne rekor kırmayı sürdüreceğini söyledi.

Kapalıçarşı'nın kuyumcularından alınan bilgiler ile gram altın fiyatının rekor seviler görüleceği ve 1350 TL'ye kadar çıkabileceği ifade edildi. Bu konuda altının sorulduğu kişi olan ünlü ekonomist İslam Memiş ise daha önceden yapmış olduğu açıklamalarda altın fiyatlarının bu sevilere kadar çıkabileceğini ifade etmişti.

Memiş altın yatırımcıları için ayrıca şu anda sessizce beklenmesi gerektiğini de önerdi. Altın alacaklar için yapılan bu öneri bir süre sonra altında yeniden bir düşüş yaşanacağını anlamamızı sağlıyor. Fakat daha sonra tekrardan rekor seviyelere ulaşacağı da yapılan tahminler arasında yer alıyor.

KUYUMCULAR TARAFINDAN YAPILAN ALTIN YORUMU

Kapalıçarşı'nın kuyumcu esnafları tarafından yorumlar gram altının rekor üstüne rekor kırmaya devam edeceği yönünde oldu. Altın fiyatlarında geçtiğimiz cuma günü düşüş yaşanması yatırımcıları yanıltmasın. Çünkü birçok altın ve para piyasaları uzmanı ünlü isimden de bu yönde tahmin ve öneriler gelmeye devam ediyor.

Altın yatırımcılarının yakından takip ettiği bu değerli yorumlar gelmeye devam ediyor. Yine görüşlerine değer verdiğiniz isimlerden herhangi bir açıklama yapılırsa anında haberdar olmak için Avaz Türk haber sitemizi takip edip bildirimleri açabilirsiniz.