Lider Galatasaray bugün evinde Volkan Demirel'li Hatayspor'u ağırlıyor

Lider Galatasaray bugün evinde Volkan Demirel'li Hatayspor'u ağırlıyor

Türkiye Süper Ligi 19. hafta açılış karşılaşmalarında lider Galatasaray, Nef Arena'da Volkan Demirel'li Hatayspor'u ağırlıyor.

Lider Galatasaray bugün evinde Volkan Demirel'li Hatayspor'u ağırlıyor - Türkiye Süper Ligi 19. hafta açılış karşılaşmalarında lider Galatasaray, Nef Arena'da Volkan Demirel'li Hatayspor'u ağırlıyor. Haftaya en yakın rakibi Fenerbahçe karşısında 4 puanla lider giren Galatasaray evinde Hatayspor karşılaşmasını kapalı gişe oynayacak.

Fenerbahçe deplasmanından 3-0'luk net bir skorla galip gelen Galatasaray'da bundan sonraki karşılaşmaların önemi oldukça fazla. Rakiplerine fire vermeden geçerek şampiyonluk yoluna emin adımlarla yürümek isteyen Galatasaray son yıllarda ki başarısızlıklarını da unutturmak istiyor. Bunun yanı sıra Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'in de karşılaşma öncesi tek hedefi "galibiyet."

Başarılı genç teknik adam yaptığı röportajlar ile birlikte Galatasaray deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini iletti.

KARŞILAŞMA 8'DE BAŞLAYACAK

Galatasaray Hatayspor ile bu akşam 19. hafta karşılaşmasını saat 20:00'da oynayacak. Hatayspor ligde 17 puanla 16. sırada yer alırken hızlı bir şekilde düşme potasından uzaklaşmak isterken Galatasaray ise 39 puan ile en yakın rakiplerine olan puan farkını açarak şampiyonluğa adım adım ilerlemek istiyor.