Maldivlerde tatile giden Zuhal Topal'dan bikinili poz! 'Oralarda mevsim yaz mı?'

Maldivlerde tatile giden Zuhal Topal'dan bikinili poz! 'Oralarda mevsim yaz mı?'

Acun Ilıcalı ile yaptığı anlaşma sonucunda TV8 ekranlarına geçen ve Yemekteyiz programını sunan Zuhal Topal okulların tatile girmesinin ardından hem aile hem de arkadaşlarıyla kendisini tatile attı.

46 Yaşındaki başarılı sunucu Zuhal Topal arkadaşları ve ailesi ile Maldivlere tatile gitti. Sosyal medya hesabından takipçileriyle tatil pozlarını paylaşan Zuhal Topal'ın bikinili pozlarına takipçilerinden pek çok yorum gelirken Zuhal Topal'ın fit hali gözlerden kaçmadı.

ZUHAL TOPAL MALDİVLERDE!

Acun Ilıcalı ile yaptığı anlaşma sonucunda TV8 ekranlarına geçen ve Yemekteyiz programını sunan Zuhal Topal okulların tatile girmesinin ardından hem aile hem de arkadaşlarıyla kendisini tatile attı. Maldivlere giden ve buradan pek çok pozunu takipçileriyle paylaşan Zuhal Topal'ın fit görünümü gözlerden kaçmazken 46 yaşındaki başarılı sunucuya 'gençlere taş çıkarırsın' yorumu geldi.

maldivler-e-tatile-giden-zuhal-topa-c2cr.webp

Türkiye'de kış aylarının gelmesinin ardından güneş, deniz, kum temalı fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Zuhal Topal ünlü şarkıdan 'Oralarda mevsim yaz mı?' cümlelerini akıllara getirirken takipçileri farklı birçok yorumda bulundu. Ailesi ve arkadaşlarıyla yoğun bir temponun ardından soluğu tatilde alan Zuhal Topal paylaşımlarıyla takipçilerini de ihmal etmedi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI!

2 Milyon takipçisinin bulunduğu İnstagram hesabından fotoğraflarını paylaşan Zuhal Topal arkadaşlarıyla birlikte 'mutlu haftalar' pozunu paylaştı. Zuhal Topal fiziğiyle dikkat çekerken görenlere 'taş çıkarırsın' dedirtti.

maldivler-e-tatile-giden-zuhal-topa-5bfh.webp