Mamak'ta Otobüs Tartışması Dehşete Dönüştü: Bıçaklı Saldırıda Yaralı!

Mamak'ta Otobüs Tartışması Dehşete Dönüştü: Bıçaklı Saldırıda Yaralı!

Mamak'ta bir belediye otobüsünde çıkan tartışma, bıçaklı saldırıya dönüştü. Vahşi saldırıda bir kişi ağır yaralandı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen şüpheli, tartıştığı kişiyi bıçakladı ve olay yerinden kaçtı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde belediye otobüsünde tartıştığı kişi tarafından bıçaklanan B.A., kanlar içerisinde yere yığıldı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen K.A., bilinmeyen bir nedenle B.A. ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüdü ve otobüsten inen ikili arasında arbede yaşandı.

K.A., yanında bulundurduğu bıçakla B.A.'ya vahşice saldırdı ve olay yerinden kaçtı. Kanlar içerisinde yığılırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, kamera kayıtlarından kimliği tespit ettiği şüpheli K.A.'yı yakalayarak gözaltına aldı.

Olay Yeri Görgü Tanıklarının Diliyle:

Görgü tanıklarının aktardıklarına göre, B.A. ve K.A. arasında otobüsün arka koltuğunda başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Sesler yükseldikçe otobüsdeki diğer yolcular da gerginleşti. Tartışmanın büyümesi üzerine otobüs şoförü aracını kenara çekti ve iki kişiden otobüsten inmelerini istedi. İndikten sonra arbede yaşayan ikili arasında arbede büyüdü ve K.A., yanında bulundurduğu bıçakla B.A.'ya defalarca saldırdı. Saldırının ardından olay yerinden kaçan K.A., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Peki Olay Neden Gerçekleşti?

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, iki kişi arasındaki tartışmanın nedenini araştırıyor. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, K.A.'nın psikolojik sorunları olduğu ve bu nedenle B.A. ile tartışmaya başladığı düşünülüyor. Polis, K.A.'nın ifadesini alırken, olay yerindeki kamera kayıtlarını da inceliyor.

Bıçaklı Saldırıda Yaralı B.A.'nın Durumu Nedir?

Bıçaklı saldırıda ağır yaralanan B.A., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alınan B.A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay Mamak'ta Büyük Tepki Çekti

Mamak'ta yaşanan bıçaklı saldırı, mahalle sakinleri tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Bölge sakinleri, artan şiddet olaylarından duydukları endişeyi dile getirdiler. Yetkililerden güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep eden mahalle sakinleri, benzer olayların tekrarlanmamasını istiyorlar.