MasterChef Sefa'nın sağlık durumu nasıl? MasterChef Sefa parmağını kesti!

MasterChef Sefa'nın sağlık durumu nasıl? MasterChef Sefa parmağını kesti!

MasterChef Türkiye yarışmacıları arasında yer alan Sefa Okyay Kılıç yarışmanın 8 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde parmaklarını kesti. Yarışmacı kendisinden istenilen yemeği pişirirken eli blender tarafından feci halde yaralandı.

MasterChef Türkiye’nin başarılı yarışmacılarından Sefa Okyay Kılıç son bölümde talihsiz bir kazaya uğradı. Sefa yemek pişirirken kullandığı blender tarafından elini ve parmaklarını kesti. İzleyicilerin ve stüdyodakilerin yüreklerini ağza getiren olay sosyal medyada da yankı uyandırdı. Peki, MasterChef Sefa’nın eline ve parmaklarına ne oldu, son durumu nasıl?
master.jpg

MASTERCHEF SEFA PARMAKLARINI KESTİ! KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI

MasterChef Türkiye’nin sevilen yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç bireysel dokunulmazlık oyunu sırasında yaşadığı kaza ile yürekleri ağza getirdi.

Yarışmacı kendisinden istenilen menüyü yaparken blender kullanmak zorunda kaldı. Sefa’nın blender kullanırken başına gelen kaza ise stüdyodakileri ve ekran başındakileri korkuttu. Parmağını blenderın bıçaklarının içine sokan Sefa bir anda blenderı çalıştırdı ve talihsiz kaza yaşandı.

Danilo Şef'in stüdyodaki sağlık çalışanına seslenmesi sonucu hemen müdahale edildi. Sefa'nın parmağına gerekli müdahale yapıldıktan sonra yarışmacı yemeğini yapmaya eli sargılı bir şekilde devam etti. Şu an herhangi bir sağlık problemi bulunmuyor. 

Kaynak:Haber Kaynağı