Mauro Icardi, eşinin üstsüz pozlarını paylaşıp sildi! Açıklama gecikmedi

Mauro Icardi, eşinin üstsüz pozlarını paylaşıp sildi! Açıklama gecikmedi

Galatasaray’ın yıldız isimlerinden biri olan Mauro Icardi, eşi Wanda Nara’nın çok konuşulacak pozlarını paylaştı. Ardından pozu silen Mauro Icardi, açıklama yaptı. İşte detaylar…

Futbol dünyasının yıldız isimlerinden biri olan Mauro Icardi, bir süre önce Galatasaray ile anlaşmıştı. Türk futboluna hızla adapte olan Mauro Icardi, Galatasaray taraftarının gözdesi haline geldi. Öyle ki, pek çok taraftar, sadece Mauro Icardi’ye özel tezahürat yapmaya başladı. Sadece futbol kariyeri ile değil, özel yaşamıyla da dikkat çeken Mauro Icardi’den çok konuşulacak peş peşe paylaşımlar geldi.

Futbol kariyeriyle olduğu kadar çalkantılı özel hayatıyla da gündem olan futbolcu Mauro Icardi, bilindiği üzere Wanda Nara ile evli. Özellikle bir küs bir barışık evlilik yürütmeleri ile dikkat çeken Arjantinli yıldız ile Wanda Nara’nın yeniden barıştığı ortaya çıktı. İlişkilerinden 10 yılı deviren Mauro Icardi ve eşinin peş peşe gelen paylaşımları ve bu paylaşımların birinin silinmesi dikkat çekti.

ÖNCE PAYLAŞTI; SONRA SİLDİ

s-d073005faaec7751b2f80bf74b82c832f3473dc3.png

Yeniden bir araya geldi eşi Wanda Nara’nın pozunu paylaşan Mauro Icardi, takipçilerini şaşırttı. Eşinin üstsüz pozunu kendi Instagram hesabından paylaşan Mauro Icardi, sadece Wanda Nara’yı etiketledi. Ancak, Mauro Icardi, bu paylaşımı çok uzun süre sosyal medya hesabından tutmadı. Eşinin üstsüz pozunu sosyal medya hesabından kaldıran Mauro Icardi, ardından yıl dönümlerini kutlayan bir paylaşım yapmasıyla dikkat çekti.

MAURO ICARDİ, YILDÖNÜMÜ PAYLAŞIMI YAPTI

Yeniden bir araya gelen çiftin, 10 yılı geride bıraktıkları öğrenildi. Eşi Wanda Nara ile ilgili olarak bir paylaşım yapan Mauro Icardi, eşine olan sevgisini haykırdı. Yaptığı paylaşımda romantik sözlere yer veren Mauro Icardi, şu ifadeleri kullanarak, göndermede de bulundu:

“O benim karım, tek aşkım, bu yaşam alemindeki kraliçem ve kızlarımın annesi, seni seviyorum. Kıskançlığa, kötü hislere ve kötü sözlere karşı savaşın nelere mal olduğunu ve böyle bir aşka sahip olmak için kendimizden neler verdiğimizi yalnızca bizim bildiğimiz bu trene binmek isteyen birçok soytarıyı alt ettik. Bugün olduğumuz şey olduk. Seni seviyorum ve hayatım boyunca seveceğim güzel kraliçem!”