Melisa Döngel süper mini elbisesi ile poz verdi! İç çamaşırı giymedi! Derin göğüs dekoltesi ile zincir detayı…

Melisa Döngel süper mini elbisesi ile poz verdi! İç çamaşırı giymedi! Derin göğüs dekoltesi ile zincir detayı…

Son günlerde rapçi Sefo ile ismi geçen Melisa Döngel güzelliği ile göz doldurdu. Süper mini elbisesi ile kamera karşısına geçti. İşte o anlar…

Ünlü oyuncu Döngel Barbaros Hayrettin: Sultan'ın Fermanı dizisiyle anılmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu sosyal medya paylaşımları ile adından daha çok söz ettiriyor.

Seksi mini elbisesi içinde iç çamaşırı tercih etmeyişi cesur bulunan Döngel, takipçilerinden tam not aldı.

SEKTÖRE KÜÇÜK YAŞTA ATILDI!

Her dizi de imaj değiştirme oyuncu sarı saçları, iri dudak dolgusu ve mini botoksları ile güzelliğin formülünü veriyor. Kusursuz Kiracı isimli dizide daha çok ön plana çıkan son günlerde ise Barbaros Hayrettin: Sultan'ın Fermanı dizisindeki rolü ile gönüllere taht kuran oyuncunun derin dekoltesi pozları nefes kesti.

Melisa Döngel kariyerini 15 yaşında başlattı. Arka Sokaklar dizisinden tanınan başarılı oyuncu 23 yaşına geldiğinde Aşk Mantık İntikam isimli dizide ana rolde Çağla karakterine can verdi.

Ardından Bizim Hikaye isimli dizinin kadrosuna katılan oyuncu için en parlak dönemi o dönemde popüler hale gelen Sen Çal Kapımı dizisiyle Sadakatsiz yapımları oldu.

İŞTE O FOTOĞRAF!

melisa-dongel-super-mini-elbisesi-ile-poz-verdi-ic-camasiri-giymedi-derin-gogus-dekoltesi-ile-zincir-detayi.jpg

Instagram hesabında etkili bir takipçi kitlesi bulunan Döngel, mini askılı siyah elbise tercih etti. İç çamaşırsız paylaştığı derin göğüs dekolteli elbisesinin her detayı takipçileri tarafından beğenildi. Kırmızı ruj ve beyaz ojelerle desteklediği kombini görenleri büyüledi.

Tarzı ile her an şaşırtabilen, sürprizlerle dolu oyuncuya Zeynep Alkan, Beren Talu, Elçin Afacan gibi popüler isimlerde beğeni yağdırdı.

Geçtiğimiz günlerde paylaştığı mini elbisesi ile tabure üzerine oturarak poz verdi. Bacaklarını ortaya çıkaran o pozda uzun sivri topuklu ayakkabı giymişti. O anlarda tansiyon yükseldi. Ateşli pozunda otururken bacaklarını iki yana açarak kameraya yüzünü çevirdi. O cesur pozu fazla iddialı bulundu.

Kusursuz vücudu, baştan çıkarıcı hatları ile sosyal medya hesabında her anını paylaşan güzel oyuncunun kariyeri parlak gözüküyor. Kendisine ait bir hayran kitlesi de bulunuyor. Sevdikleri tarafından da desteklenen güzel oyuncu son dönemlerde Sefo ile yaşadığı aşkından ser verip sır vermiyor.