Menfez Paşası Kuzu'ya savcıdan tokat gibi cevap!

Menfez Paşası Kuzu'ya savcıdan tokat gibi cevap!

Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan menfez paşasınun kendisi hakkındaki suçların dedikodu olduğunu iddia ederek suçunun yanlış zamanda yanlış yerde bulunmaktan olduğunu iddia etmesinin ardından davanın savcısı Ali Cenk Düzgün, hem şahsına hem de id

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast düzenlemekle görevlendirilen ve günlerce ormanda hayvanlar gibi saklanarak kaçan Menfez paşasının 1 dolarla ilgili kendisine çok ağır ithamlarda bulunulduğunu söylemesinin ardından davanın savcısı tokat gibi cevap verdi.

 

KUZU'YA SAVCI'DAN BAKİ'NİN DİZELERİYLE CEVAP!

 

Davanın savcısı Düzgün iddianameden yer alan açıklamaların yalın ve materyallerin somut olduğunu dile getirdikten sonra Baki'nin, "Öğüt veren hikaye anlatmaya kalkarsın, bir bakmışsın ki anlattığın hikaye efsaneye dönüşmüş. Sonra bu efsaneye kendin inanırsın" ifadeleriyle cevap verdi.

 

KORKAKÇA MENFEZDE BULUNDUN!

 

Ayrıca menfez paşasına darbe girişiminden sonra günlerce ormanlık alanda hayvanlar gibi saklanarak kaçtıklarını dile getiren Düzgün, "Bu ülkenin şerefli güvenlik güçleri seni görevinin başında değil, bir menfezde korkakça saklanırken yakaladılar." dedi.