Meteoroloji İstanbul şehir içinde kar yağışı için tarih verdi!

Meteoroloji İstanbul şehir içinde kar yağışı için tarih verdi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden hava tahmin raporu paylaşımı geldi. Bu raporda 68 il için kar yağışı uyarısı yapıldı.

Meteoroloji İstanbul şehir içinde kar yağışı için tarih verdi!: Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahmini raporunu paylaştı. Bu raporlara göre 68 il için kar yağışı uyarısı yapıldı. 68 ilde kar yağışı için tarih verilerek uyarı yapıldı. Milyonlarca vatandaş tarafından beklenen kar Şubat ayının ilk günlerinde yağmaya başladı. Ocak ayında yağması gereken kar Şubat ayının ilk günlerinde kendini gösterdi. Kar yağışı bu kez daha kuvvetli olacak. Peki kar yağışı hangi illerde ve ne zaman etkisini gösterecek?

İSTANBUL'DA O TARİHTE ŞEHİR İÇİNDE KAR YAĞIŞI

Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen İstanbul'da kar yağışının etkili olacağı tarihi açıklayarak bu kez kar yağışının çok daha yoğun yaşanacağını söyledi. Şen Cumartesi akşamından itibaren İstanbul'da daha kuvvetli olacak kar yağışı beklendiğini söyledi.

İstanbul'da beklenen kar geliyor. Bu kez çok daha sert gelecek olan kar yağışı için Meteoroloji Uzmanlarından tarih vererek uyarılar geldi. İstanbul'da Pazar ve Pazartesi günleri şehir içinde de kar yağışı etkisini gösterecek.

Kar yağışı ile ulaşımda aksamaların olacağını söyleyen Şen pazar ve pazartesi günlerinde de şehir içinde kar yağacağını söyledi ve ekledi; "Ulaşımda dikkatli olmamız lazım pazar ve pazartesi günü. İstanbul bugün 10 C. Cumartesi gecesi, pazar, pazartesi kar var, yer de tutar. Sıcaklık 2-3 C ye kadar düşer. Gecen seneden akıllanmışızdır herhalde. Kış lastiği olmadan aracınızı çıkartmayın" dedi.