Meteoroloji'den 33 il için kritik uyarı!

Meteoroloji'den 33 il için kritik uyarı!

Meteoroloji, İstanbul'dan Ankara'ya, Eskişehir'den Amasya'ya, Van'dan Diyarbakır, Sakarya'ya kadar 33 il için yağmur uyarısı yaptı.

Meteoroloji'den  gelen son hava durumu tahminine göre İstanbul  ve Ankara başta olmak üzere 33 ilde şiddetli yağmur görülecek.Meteorolojinin yayınladığı son hava durumu tahminine göre bu hafta ;

Ankara, Sakarya, Bolu, Bilecik, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın, Eskişehir, Çankırı, Çorum, Kırıkkale, Yozgat, Amasya, Kastamonu, Sivas, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Bingöl, muş, Diyarbakır, Batman, Siirt, Bitlis, Ağrı, Iğdır, Van, Kars, Ardahan ve Artvin'de şiddetli yağmur görülecek. 

ANKARA'DA YAĞMUR İLE BİRLİKTE HAVA SICAKLIĞI DÜŞECEK

Ankara'da yağmurla birlikte sıcaklık 27 dereceye inerken bugün yağmur saat 18.00'da bitecek. Ankara hava durumu tahminine göre çarşamba ve perşembe günleri parçalı bulutlu geçerken, cuma günü yeniden gök gürültüle yağmur etkili olacak. Ankara'nın saatlik hava durumu tahminine göre de yağmur öğleden sonra etkili olacak.

İSTANBUL'DA CUMA YAĞMUR GÖRÜLECEK

İstanbul hava durumu raporunda yağış görünmüyor. Kapalı bir havanın hüküm sürdüğü İstanbul'da perşembe ve cuma günü parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. İstanbul hava durumu raporunda yarın için de az bulutlu bir hava bekleniyor. Meteoroloji tarafından yayınlanan 5 günlük hava durumuna göre, ülkenin batı kesimlerinden giriş yapacak olan yağışlı hava hafta ortasına kadar aralıklarla yurdu etkileyecek.

DİYARBAKIR VE ESKİŞEHİR

Diyarbakır'da hava sıcaklığı 36 derece civarında seyrederken yağmurun saat 18.00'a kadar devam edeceği belirtiliyor. Diyarbakır hava durumu tahmininde bugünden sonra pazar gününe kadar yağmur görünmüyor. Eskişehir için yapılan son hava durumu tahmini gök gürültülü sağanak yağışı haber veriyor. Yarın yağışlar ara verdikten sonra perşembe ve cuma günü aynı etkiyle devam edecek.