Müge Anlı evliliğini canlı yayına taşıdı! Alyanslar masaya kondu! "Çıkardığında o iş bitmiştir!"

Müge Anlı evliliğini canlı yayına taşıdı! Alyanslar masaya kondu! "Çıkardığında o iş bitmiştir!"

Müge Anlı'nın canlı yayında evlilik hayatına dair açıklama yaptığı o anlar seyircileri de ekrana kilitledi. “Masanın üzerinde alyans gördüm” diyerek başlattığı konuşmaya şu şekilde devam etti…

Aradığı aşkı henüz yeni bulan Müge Anlı’nın, Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile olan evliliği büyük şaşkınlıkla karşılanmıştı. Müge Anlı kendi kanalında ve kendi programında canlı yayın sırasında seyircilere seslenerek “Bunu bilmeye hakkınız var!” demiş ve evleneceğini duyurmuştu. Oldukça mütevazi birliktelik yaşayan ve etrafta birbirlerine dair bir fotoğraf dahi bulunamayan çiftin belirgin bir sorunu olmadığı biliniyordu.

Müge Anlı sabah kuşağında programı sırasında canlı yayında evliliğine dair bir açıklamada bulundu. O açıklamada: “Şinasi alyansına çıkarmış diye düşünerek parmağına bakmaya koştum” dediği anlar ekran başındakileri de stüdyodakileri de güldürdü.

“MEĞER BENİM ALYANSIMMIŞ!”

muge-anli-evliligini-canli-yayina-tasidi-alyanslar-masaya-kondu-2.jpg

Müge Anlı konuşmasının devamında: “Elimde tuttuğum bir yapıştırıcı bir anda patladı ve üst parmaklarım yapıştı. Bütün gece sabaha kadar bununla uğraştım. Ellerim hep yara oldu fakat çıkaramadım. Sonunda ama parmaklarımı ayırdım” diyerek başladığı konuşmasında ilginç bir itirafta bulundu.

“Sabah uyandığımda kapının yanındaki rafta alyans gördüm ve içimden Şinasi alyansını çıkarmış, diye düşünüp heyecanlanarak odaya doğru koştum. Adam uyuyordu. Parmaklarına baktım niye çıkarmış diye düşündüm. Sonradan bir anda gerçeği anladım” dedi O anda seyirci ile beraber gülüşmeler başladı.

“Meğer benim alyansımmış.”

“O İŞ BİTMİŞTİR!”

Rahmi bey o sırada söze girdi: “Alyans çıkarılmaz!” dedi. Müge Anlı'da bunun üzerine oldukça net bir tavırda bulundu ve şöyle ekledi:

“Elbette benim için de o kadar doğru bir şey ki ben kendim yaptığımı bile düşünmüyorum. Bir de gelip kontrol ediyorum yani bu bir sorumluluktur. Çıkardım kenara koydum diye bir şey yok ben buna inanmam. Çıkarıldığında o iş bitmiştir. Bu verilmiş bir kararın son noktasıdır zaten.”