Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur barıştı mı? İddialara yanıt gecikmedi

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur barıştı mı? İddialara yanıt gecikmedi

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç'ın barıştığı iddialarına yanıt geldi. İki isimde bu iddiaların üzerine sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunurken Merve Boluğur'un iddiaları tiye alması gözlerden kaçmadı.

Sosyal medya gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Merve Boluğur özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın'dan boşanma kararı alan ve birlikteliklerini sonlandıran Merve Boluğur geçtiğimiz gün eski eşi Murat Dalkılıç'la barıştığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç'ın barıştığı iddialarına yanıt geldi. İki isimde bu iddiaların üzerine sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunurken Merve Boluğur'un iddiaları tiye alması gözlerden kaçmadı. Özel hayatı ve yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeye devam eden güzel oyuncu Merve Boluğur geçtiğimiz aylarda 53 günlük evliliğini sonlandırmıştı.

MERVE BOLUĞU VE MURAT DALKILIÇ BARIŞTI MI?

DJ. Mert Aydın'la hızla başlayan ilişkilerini evlilik noktasına taşıyan Merve Boluğur 53 gün süren evlilik hayatının ardından boşanma kararıyla gündeme gelmişti. Bu süreçte sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Merve Boluğur iddialara yanıt verdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Merve Boluğur "Benim sokağımda başka kumral var" notunu düştüğü paylaşımını yaparak iddiaları yalanlamış oldu.

sokaginda-gorulmesi-kafa-karistirmisti-murat-15593652-1753-m.jpgsokaginda-gorulmesi-kafa-karistirmisti-murat-15593652-4856-m.jpg

Eski eşi DJ. Mert Aydın'dan 'Kumralım' diye bahseden Merve Boluğur'un bu yanıtı eski eşi Mert Aydın'la barıştıklarını düşündürürken iddialara bir yanıtta başarılı şarkıcı Murat Dalkılıç'tan geldi. Merve Boluğur'un sokağından çıkarken görüntülenen Murat Dalkılıç 'barıştı mı?' sorusunun gündeme gelmesine neden olurken sosyal medya hesabından "Nasıl yani? Ama böyle yarım anlatıyorsunuz siz de. Hevesimiz kursağımızda kalıyor anlatın şunu bir adam akıllı" dedi.