Mutfakta büyük tüp patlaması!  Yüzde 60 Zam Geldi, İpragaz, Aygaz Ocak 2023 tüp fiyatları cepleri yaktı

Mutfakta büyük tüp patlaması! Yüzde 60 Zam Geldi, İpragaz, Aygaz Ocak 2023 tüp fiyatları cepleri yaktı

Tüp fiyatlarına ne yazık ki yeni zamlar peş peşe açıklanmaya devam ederken son 1 senede gelen zam oranı yüzde 60 seviyesine ulaştı. Aygaz Milangaz İpragaz büyük mutfak tüpü, küçük piknik tüp fiyatları değişti.

Mutfakta büyük tüp patlaması! Yüzde 60 Zam Geldi, İpragaz, Aygaz Ocak 2023 tüp fiyatları cepleri yaktı... Tüp fiyatlarında yaşanan rekor yükseliş ne yazık ki 2023 yılında da seyrini sürdürdü. 2022 yılının Ocak ayı dikkate alındığında gelen zam oranı yüzde 60 seviyesine ulaşırken Ocak ayının 2. zammı da açıklandı.

Bir yandan uluslararası piyasada doğalgaz fiyatlarının yükselmesi bir yandan da dolar kurunda yaşanan yükseliş ne yazık ki tüp fiyatlarına zam olarak yansımaya devam ediyor. Tüp fiyatlarına Ocak ayının ikinci zammı açıklanırken hem büyük tüp olarak anılan mutfak tüpü hem de küçük tüp olarak anılan piknik tüpü fiyatları için çifte zam açıklandı.

TÜP FİYATLARINA YENİ ZAM! TÜPE ZAM VAR MI, GELDİ Mİ?

Evet, ne yazık ki tüp fiyatlarına zam yağmuru tüm hızı ile devam ediyor. 2022 senesine 212,50 TL seviyesinden başlayan büyük tüp fiyatı 127 liralık artış ile 340 TL barajına dayandı. 25 Ocak 2023 tarihi itibari ile gelen yeni zamdan sonra büyük tüp fiyatı 337 liraya ulaştı. Gelen zamdan sonra zaten gıda ürünlerine gelen rekor zamlar ile mutfakta tencere kaynatmakta zorlanan vatandaşın tüp maliyeti de artmış oldu.

tup-fiyati-ocak-ilk.jpgaygaz-buyuk-tup-fiyati.jpg

AYGAZ OCAK 2023 TÜP FİYATLARI LİSTESİ! BÜYÜK - KÜÇÜK TÜP FİYATI KAÇ TL, NE KADAR?

Ocak ayının gelen ikinci zammı sonrasında ay başında yapılan zamla 327 liraya yükselen tüp fiyatı gelen 10 liralık ikinci zammın ardından 337 liraya yükselmiş oldu. Aygaz küçük tüp fiyatı ise 66 liraya yükseldi.

ipragaz-tup-fiyatalri.jpg

İPRAGAZ TÜP FİYATLARI OCAK 2023! GÜNCEL BÜYÜK MUTFAK TÜPÜ, KÜÇÜK TÜP PİKNİK TÜPÜ FİYATI NE KADAR KAÇ TL?

Tüp fiyatlarına gelen zamdan sonra İpragaz'da güncellemeye gitti. Büyük tüp fiyatı İpragaz satış fiyatı için 319 TL fiyat açıklanırken 2 KG piknik tüpü olarak anılan küçük tüp satış fiyatı ise 64 TL oldu.

Tüp fiyatlarında yaşanan yükselişin yönünü ise uluslararası piyasada doğalgaz fiyatı ve iç piyasada ise döviz kuru takip edilmeye devam edilecek.