Nick Fury yarım kalan işini tamamlamaya geliyor! Skrull uzaylı ırkı dünya işgaline hazırlanıyor!

Nick Fury yarım kalan işini tamamlamaya geliyor! Skrull uzaylı ırkı dünya işgaline hazırlanıyor!

Nick Fury ve Skrull ırkı ilk kez bir Marvel filminde tanımıştı. Şimdi ise ana hikayede yer alacak. Gizemli bu başyapıt set görüntüleri ile şimdiden heyecanlandırdı. Secret İnvasion'a dair tüm detaylar haberimizde…

Film Severlerin Captain Marvel filmi ile tanıdığı Skrull uzaylı ırkı üzerine gizemli dünyalarını açığa çıkaracak yeni bir macera dizisi gösterime girmeye hazırlanıyor. Secret İnvasion dizisi Samuel Jackson’ın başrolünde hayat bulduğu filme dair ilk görseller uzun süredir beklenen heyecanı biraz olsun yatıştırdı. Peki mini ABD dizisi ne vaat ediyor?

Secret İnvasion ile Skrull ırkının gizemli dünyası daha da derinleştirildi. Yapılan planlama ile dünyanın gizlice işgal edilmesi konu olarak işleniyor. Başrollerinde başarılı oyuncu Samuel Jackson yer alıyor.

Nick Fury ise bu gizemli serüveni araştırarak ortaya çıkaracak olan kişidir. Burada en büyük görev Fury'e düşecek. Zira bu aksiyon dolu evrende kimlerin insan kimlerin Skrull olduğunu ilk görüşte fark edemeyecek.

SECRET İNVASİON OYUNCU KADROSU

nick-fury-yarim-kalan-isini-tamamlamaya-geliyor-skrull-uzayli-irki-dunya-isgaline-hazirlaniyor-2.jpg

Beyaz perdeye ilk kez Captain Marvel filmi ile aktarılan Skrull uzay ırkının gizemli dünyasının keşfedileceği filmde kendi içlerinde yaşadıkları iç savaş ve isyan çıkaran Skrull partisi gündeme gelirken dünyanın işgali için geri sayım başlatılacak. Secret İnvasion oyuncu kadrosu:

Samuel L.Jackson, Olivia Colman, Ben Mendelsohn, Carmen Ejogo, Martin Freeman, Cobie Smulders, Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir.

SECRET İNVASİON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Secret İnvasion aynı adla anılan Marvel Comics hikayesinden esinlenerek uyarlanmıştır. Amerikan televizyon mini dizisi olarak servis edilir. Aksiyon ve macera dolu olan filmi izlemek isteyenler yıl sonunu bekleyecek. Disney Plus platformunda yeni yıla geçmeden yayınlanacağı ifade edilen Marvel yapım Secret İnvasion için çıkış tarihi belli oldu. İlk bölümü 21 Haziran 2023'te yayınlanacak.

Bu mini dizi için 2019 yılında yayınlanan “Spider-man Far From Home” filminde yer alan dünya dışında gizli görevde olan Nick Fury kişisel bir görev ile yeniden dünyaya geliyor. Dünyaya gelerek Skrull ırkına meydan okuyacağı o kısım için yeni bir dizi tasarlanarak devam filmi niteliğinde platforma aktarıldı.