Nurgül Yeşilçay gençlik fotoğraflarıyla yıktı geçti! Güzelliğiyle resmen büyüledi

Nurgül Yeşilçay gençlik fotoğraflarıyla yıktı geçti! Güzelliğiyle resmen büyüledi

Sosyal medya hesabından 12 ve 20 yıl öncesine ait fotoğraflarını paylaşan başarılı isim Nurgül Yeşilçay eski haliyle gündeme damga vururken geçen 20 yıl içerisinde başarılı oyuncunun yaşlanmadığı görüldü.

Uzun süredir TV ekranlarında yer almayan ve son olarak Veda Mektubu isimli bir projeye 'evet' yanıtını veren Nurgül Yeşilçay 20 yıl öncesine ait fotoğraflarıyla gündeme damga vurdu. Güzel ve başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya hesabından geçmişe ait fotoğraflarını paylaşırken görenler gözlerine inanamadı.

Sosyal medya hesabından 12 ve 20 yıl öncesine ait fotoğraflarını paylaşan başarılı isim Nurgül Yeşilçay eski haliyle gündeme damga vururken geçen 20 yıl içerisinde başarılı oyuncunun yaşlanmadığı görüldü. Görenler gözlerine inanamazken ünlü isme yapılan yorumlar ''zamanı mı durdurdun?' şeklinde oldu.

NUGÜL YEŞİLÇAY'DAN 'TBT' PAYLAŞIMI!

Başrollerine başrollerini Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar gibi isimlerin dahil edildiği Veda Mektubu isimli dizide rol alan ve TV ekranlarına uzun bir aradan sonra geri dönen Nurgül Yeşilçay her perşembe günü gerçekleşen TBT akımına dahil oldu. Akıma dair kendi gençlik fotoğraflarını paylaşan Nurgül Yeşilçay paylaşımının üzerine yazdığı esprili yazılarla da çok konuşuldu.

12 Yıl önce bir dergiye verdiği kapak pozunu paylaşan Nurgül Yeşilçay o paylaşımına "Şunu çekeli 12 yıl olmuş, olamaz ama aaa. Yok bir daha TBT falan. Önümüze bakıyoruz" notunu düşerken Yeşilçay 20 yıl öncesine ait paylaşımında ise "Bu TBT olayını hangi gereksiz icat etti. Şu da 20 yıl önce ee bu iş mi bu! Hayır yalnız kaz ayağı deseni hep mi moda olur" dedi.

İLTİFATLAR YAĞDI!

Uzun yılların ardından yeniden TV ekranlarına Veda Mektubu dizisiyle dönen başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme gelirken Nurgül Yeşilçay'ın geçmişe ait fotoğraflarını ve şimdi ki halini görenler arada fazla değişimin olmadığını dile getirdi. Ünlü oyuncuya takipçilerinden iltifatlar yağdı.

tbt-akimina-uyan-nurgul-yesilcay-yillar-onceki-15588640-2576-m.jpgtbt-akimina-uyan-nurgul-yesilcay-yillar-onceki-15588640-9581-m.jpg