O banka, görüntülü görüşme yapana 600 TL nakit veriyor!

O banka, görüntülü görüşme yapana 600 TL nakit veriyor!

Bankaların devam eden kampanyaları, kazançlı hale gelmeye başladı. Bugün bir banka, yeni müşterilerine 600 TL nakit iadesi vereceğini duyurdu. İşte detaylar…

Bankaların sıklıkla düzenlediği yeni banka müşterileri, artmaya devam ederken; vatandaşlar da banka seçerken, bu kampanyaları gözetmeye başladı. Devam eden kampanyalar kapsamında bankalar da birbiri ile yarış halindeyken; bir banka, şubat ayı kampanyası ile dikkat çekti. Kampanya kapsamında yeni müşterisine 600 TL hediye edeceğini duyuran banka, detayları da açıkladı.

Şubat ayı kampanyalarına Kuveyt Türk Katılım Bankası’ndan da bir kampanya eklendi. Görüntülü görüşme ile banka müşterisi olan ve müşteri olduktan sonra şartları sağlayan yeni müşterilerine 600 TL’lik nakit iadesi hazırlayan Kuveyt Türk Katılım Bankası, konuya ilişkin detaylı bir açıklama yaptı. İşte Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın kampanyasının detayları…

600 TL’YE KADAR NAKİT İADESİ ALINABİLİYOR

o-banka-goruntulu-gorusme-yapana-600-tl-nakit-veriyor.png

Görüntülü görüşme ile müşteri olduktan sonra, Sağlam Nakit Kart ile 200 TL değerinde harcama yapana 200 TL; Sağlam Kart ile 200 TL harcama yapana yine 200 TL nakit iadesi verecek olan Kuveyt Türk Katılım Bankası, verilen her otomatik faturaya 50 TL olmak üzere toplamda 200 TL hediye edeceğini duyurdu. Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın 600 TL’ye varan nakit iadesi ortaya çıkaran kampanyasının duyuru metninde ise şu ifadeler yer aldı:

“1 Şubat 2023 tarihinden itibaren görüntülü görüşme ile müşterimiz olanlar, 31 Mayıs tarihine kadar yapacakları 200 TL ve üzeri ilk Sağlam Nakit Kart harcamanıza 200 TL, verecekleri her otomatik fatura talimatına 50 TL olmak üzere toplamda 200 TL, 200 TL ve üzeri ilk Sağlam Kart harcamasına ise 200 TL olmak üzere toplamda 600 TL’ye varan harcama iadesi kazanıyor.”

200 TL’Sİ NAKİT; 400 TL’Sİ ALTIN PUAN OLARAK VERİLİYOR

Kampanya kapsamındaki detayları da müşterileri için paylaşan Kuveyt Türk Katılım Bankası, Sağlam Nakit Kart harcamalarına vereceği 200 TL’nin nakit olacağını bildirirken; otomatik fatura talimatı ve Sağlam Kart harcaması için vereceği 200’er TL’nin Altın Puan olarak hediye edileceğini belirtti. Görüntülü görüşme ile Kuveyt Türklü olan bireysel müşteriler için kampanyanın geçerli olduğunu bildiren Kuveyt Türk Katılım Bankası, kampanyaya katılımı 30.000 kişi ile sınırladı.