O bankadan 100 bin TL almak için yalnızca SMS atmak gerekiyor!

O bankadan 100 bin TL almak için yalnızca SMS atmak gerekiyor!

Nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlar için bir banka yeni bir nakit desteği kampanyası açıkladı. Kolayca başvuru yapılabilecek olan bu destek kampanyasının detayları da ortaya çıktı.

Merakla takip edilen nakit desteği kampanyaları, faiz destekli kredilerden; faiz indirimli ihtiyaç kredilerine kadar pek çok bankacılık sektörü kampanyasını kapsamaya başladı. Aynı zamanda faizsiz bir şekilde sağlanan taksitli nakit avanslar da son dönemlerin gözde nakit destekleri arasına girdi. Ancak taksitli nakit avansların genellikle 10 bin TL olan sınırı, bu miktarın üzerinde ihtiyacı olanlar için farklı bir kampanyaya yönelmeyi şart haline getirdi.

Üst sınırı bulunmayan ihtiyaç kredileri kapsamında, bazı bankalar 100 bin TL’ye kadar kredi sağlarken, bazı bankalar 250 bin TL’ye kadar kredi sağlamayı bu yıl da sürdürmeye başladı. Bu kapsamda kredi üst limitine ilişkin herhangi bir sınır koymayan Vakıfbank, hayata geçirdiği yeni faiz indirimli kredi kampanyası ile dikkatleri üzerine çekti. İşte Vakıfbank’ın kredi kampanyası…

TEK BİR SMS İLE BAŞVURU YAPILIYOR

o-bankadan-100-bin-tl-almak-icin-yalnizca-sms-atmak-gerekiyor.png

Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi kapsamında sunduğu en önemli kolaylıklardan biri hızlı başvuru ve onay. Bu kapsamda dijital tüm bankacılık kanallarından kredi başvurusu kabul eden Vakıfbank, aynı zamanda fiziki şubelerinden de başvuru kabulü gerçekleştirmeyi sürdüreceğini duyurdu. Onay mekanizması oldukça hızlı işleyen Vakıfbank’tan SMS ile kredi çekmek de mümkün hale getirildi. SMS ile kredi çekecek olanlara ilişkin bir duyuru paylaşan Vakıfbank, duyurusunda ise; “Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e SMS gönderebilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

KREDİ FAİZLERİ DÜŞÜK TUTULUYOR

Vakıfbank’tan çekilecek olan kredinin pek çok ayrıcalığı var. Her şeyden önce Vakıfbank, kişiye özel geri ödeme planlarını devreye soktu. Bu da dileyenin aylık ve eşit taksitli; dileyenin üç ay ertelemeli; dileyenin ise üç ayda bir aralıklı gibi ödeme planları oluşturabilecek olduğu anlamına geliyor. Vakıfbank’ın bir başka avantajı ise vade. 36 aya kadar vadelendirme sağlayan Vakıfbank, 50 bin TL’ye kadar olan kredilerde 36; 50 bin 1 TL ile 100 bin TL arasındaki kredilerde 24; 100 bin 1 TL ve üzeri kredilerde ise 12 ay vadelendirme yapacağını duyurdu. Öte yandan Vakıfbank, asıl avantajını faiz ile sunmaya başladı. Vakıfbank’ta bu ay itibariyle ihtiyaç kredisi başlangıç faizi yüzde 1,55’e çekildi.