O bankanın müşteriyseniz, 2.000 TL kazanmak için sadece 4 gününüz kaldı!

O bankanın müşteriyseniz, 2.000 TL kazanmak için sadece 4 gününüz kaldı!

Bankaların devam eden kampanyalarından biri son zamanların en çok dikkat çeken kampanyası oldu. O banka, müşterilerine 2.000 TL hediye edeceğini duyurdu. İşte o banka…

Bankaların müşteri kazanmak ya da halihazırda olan müşterilerinin memnuniyetini artırmak için düzenlediği kampanyalarına her geçen gün bir yenisi eklenmeye başladı. Bu kapsamda pek çok kampanya düzenleyen bankalar, vatandaşların dikkatini çekmeyi başarırken; aynı zamanda özellikle bazı alanlarda düzenlenen kampanyaların sayısı arttı. Dikkat çeken şubat ayı kampanyalarından biri de Ziraat Bankası’ndan geldi.

Bu sene çok sayıda kampanya ile yılı açan Ziraat Bankası, özellikle market ve akaryakıt alanındaki kampanyaları ile müşterilerinden tam not almayı başarmıştı. Bu kez bambaşka bir alanda kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerine anında 2.000 TL hediye edeceğini duyurdu. Ziraat Bankası’nın kampanya şartları ise, geçtiğimiz gün açıklandı. İşte detaylar…

ZİRAAT BANKASI’NDAN 2.000 TL HEDİYE KAMPANYASI

o-bankanin-musteriyseniz-2-000-tl-kazanmak-icin-sadece-4-gununuz-kaldi.jpg

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası, şartları yerine getiren müşterilerine hediye edeceği 2.000 TL için bir açıklama gerçekleştirdi. Ziraat Bankası’nın açıklamasına göre; Bankkart’ı ile TatilBudur’da tek seferde 7.500 TL-12.499 TL arasındaki peşin veya taksitli alışveriş yapanlara 750 TL Bankkart Lira, 12.500 TL-19.999 TL arasında peşin veya taksitli alışveriş yapanlara 1.250 TL Bankkart Lira, 20.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışveriş yapanlara ise 2.000 TL Bankkart Lira verilecek. Ziraat Bankası, kampanyanın detaylarına ilişkin de bilgi verdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 2.000 TL KAZANMAK İÇİN SON 4 GÜN

Kampanyasının detaylarına ilişkin de bir açıklama gerçekleştiren Ziraat Bankası, kampanyanın yalnızca 28 Şubat 2023 tarihine kadar devam edeceğini duyurdu. Kampanyaya mobil uygulamalardan katılıma izin veren Ziraat Bankası, aynı zamanda TATILBUDUR yazıp, 4757’ye kısa mesaj atan kişilerin de kampanyadan yararlanabileceğini belirtti. Uçak bileti alımlarını kampanyaya dahil etmeyen Ziraat Bankası, sadece bireysel kartların kampanyadan yararlanabileceğinin altını çizdi. Ayrıca Ziraat Bankası, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler şartları sağlasa bile kampanyadan herhangi bir ödül kazanılamayacağının altını çizdi.