Öğretmenler ve öğrencilere ara tatil geliyor! MEB tarih vererek duyurdu: Bu tarihler arasında okullar kapanacak

Öğretmenler ve öğrencilere ara tatil geliyor! MEB tarih vererek duyurdu: Bu tarihler arasında okullar kapanacak

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer milyonlarca öğretmen ve öğrenci için önemli açıklamalarda bulundu. Özer, deprem nedeniyle geç açılan okullar ile ilgili ara tatil sinyali vererek tarihi duyurdu.

Türkiye'de 6 Şubat günü yaşanan yıkıcı depremin ardından bir çok kamu durumlarında olduğu gibi eğitim de de ciddi aksaklıklar meydana gelmiş ve deprem illeri başta olmak üzere ülke genelinde eğitimdeki son ara tatil için uzatma kararı alınmıştı.

3334202-810x458.jpg

Öğretmenler ve öğrencilere ara tatil geliyor! MEB tarih vererek duyurdu: Bu tarihler arasında okullar kapanacak- Tatil uzatma kararı ile okulların açılış tarihinin ertelenmesinin sebebiyle esas beklenen ara tatilin okullarda uygulanıp uygulanmayacağı merak edilirken Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konuya açıklık getirdi. Özer, öğretmen ve öğrencilere ara tatili duyurdu.

Deprem nedeni ile ötelenen 17-24 Nisan arasındaki ikinci ara tatilin olup olmayacağı merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinde okulların geç açılmasının ardından ara tatilin nisanda yapılacağını öğretmenlerin de tatilde idari izinli sayılacağını açıkladı.

Özer; ara tatilin yapılacağını, şu anda bunun kaldırılmasının gündemde olmadığını öğretmenlerin de ara tatilde idari izinli sayılacağını açıkladı.