Okan Buruk’tan Victor Nelsson Kararı: Ayrılık Kapıda

Okan Buruk’tan Victor Nelsson Kararı: Ayrılık Kapıda

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’da yeni sezon öncesi kadro planlaması netleşmeye başladı.

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’da yeni sezon öncesi kadro planlaması netleşmeye başladı. Sarı-kırmızılı ekipte uzun süredir geleceği tartışılan Victor Nelsson hakkında dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Teknik Direktör Okan Buruk’un Danimarkalı stoperi gelecek sezon kadrosunda düşünmediği öne sürüldü.

Bu gelişme, savunma hattında önemli bir değişimin habercisi olarak değerlendiriliyor.

Karar Yönetime İletildi

Sözcü’nün haberine göre Okan Buruk, Victor Nelsson ile yola devam etmeme kararını Başkan Dursun Özbek ve yönetime açık şekilde bildirdi. Tecrübeli teknik adamın, yeni sezon planlamasında savunma hattında farklı bir yapılanmaya gitmek istediği ifade edildi.

Galatasaray yönetiminin de Buruk’un raporu doğrultusunda Nelsson için gelecek teklifleri değerlendirmeye hazırlandığı aktarıldı.

Öncelik Bonservisle Ayrılık

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını İtalya Serie A ekiplerinden Verona’da kiralık olarak geçiren Victor Nelsson’un Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Sarı-kırmızılıların önceliğinin oyuncuyu bonservisiyle göndermek olduğu belirtiliyor.

Ancak beklenen seviyede bir teklif gelmemesi halinde, sözleşme feshi seçeneğinin de masada olduğu iddia edildi.

Verona Performansı

27 yaşındaki Danimarkalı savunma oyuncusu, geride kalan sezonda Verona formasıyla 38 resmi maçta görev aldı. Nelsson bu süreçte gol ya da asist katkısı üretemedi.