Önce otobüs çarptı, sonra uçağına yıldırım düştü! Ünlü sunucu Özlem Yıldız'a havada karada rahat yok!

Önce otobüs çarptı, sonra uçağına yıldırım düştü! Ünlü sunucu Özlem Yıldız'a havada karada rahat yok!

Son iki hafta içerisinde yaşadığı talihsiz olayları bu sabah yüzünün şiş olmasıyla birlikte anlatan Özlem Yıldız öyle şeyler yaşadı ki takipçileri bile inanamadı.

Bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem gelen ünlü sunucu Özlem Yıldız başına gelenleri takipçileriyle paylaştı. 'Kötüyü çağırmak istemiyorum' diyen Özlem Yıldız'ın son bir haftada başına gelmeyen kalmadı. Takipçileriyle o kötü anlarını paylaşan Özlem Yıldız sabaha yüzü şiş bir şekilde uyandı.

Son iki hafta içerisinde yaşadığı talihsiz olayları bu sabah yüzünün şiş olmasıyla birlikte anlatan Özlem Yıldız öyle şeyler yaşadı ki takipçileri bile inanamadı. Önce otobüs çarpan ve sonrasında uçağına yıldırım düşen Özlem Yıldız yaşadıklarının ardından bu sabaha da yüzü oldukça şiş bir şekilde uyandı.

BAŞINA GELMEYEN KALMADI!

Sosyal medya hesabından son iki hafta içerisine başına gelenlerle ilgili paylaşımda bulunan Özlem Yıldız "Yaklaşık iki haftadır olmayacak ne varsa beni buluyor. Önce minibüs çarptı, uçağıma yıldırım düştü. Kötüyü çağırmak istemiyorum." dedi. Güzel sunucu Özlem Yıldız başına gelen talihsizlikleri bir bir anlattı.

Başına gelmeyenin kalmadığını belirten ve bir yandan da kötüyü çağırmak istemediğini söyleyen Özlem Yıldız son iki hafta içerisinde neler yaşadığını anlattı. Sosyal medya hesabından yaşadıklarıyla ilgili paylaşımda bulunan Özlem Yıldız otobüsün kendisine çarptığını, uçağına yıldırım düştüğünü ve ardından da yüzünün şiş uyandığını dile getirdi. Yaşadıklarıyla ağızları açık bırakan Özlem Yıldız sosyal medya paylaşımında şunları dile getirdi;

"Yaklaşık iki haftadır olmayacak ne varsa beni buluyor. Önce minibüs çarptı, uçağıma yıldırım düştü. Kötüyü çağırmak istemiyorum. Bu sabah da bir anda bu şekilde uyandım. Hiçbir şey yokken yani... Yeni yeni buzlarla inmeye başladı. Zor konuşuyorum. Bunun ne olduğunu bilmiyorum, hiçbir fikrim yok. Gece hiçbir şeyim yoktu. Sabah böyle kalktım..."

unlu-sunucunun-basina-gelmedik-kalmadi-15599982-7672-m.jpg