Oscar Töreni’nde büyük değişim! Güven timsali şampanya rengi halı tercih edilecek!

Oscar Töreni’nde büyük değişim! Güven timsali şampanya rengi halı tercih edilecek!

Geçtiğimiz sene düzenlenen Oscar Ödül Töreni’ne dünyaca ünlü oyuncu Will Smith’in attığı tokat damga vurmuştu. Karı ile ilgili yapılan esprilere dayanamayan Smith, sunucuyu tokatlamıştı.

1961 yılından beri Oscar Töreni sırasında kullanılan ve Oscar Ödül Töreni ile bütünleşen kırmızı halı, yerini bu sene şampanya rengi halıya bırakıyor. Geçtiğimiz sene düzenlenen Oscar Ödül Töreni’nde sunuculuğu komedyen ve oyuncu Chris Rock üstlenmişti.

Chris Rock sahnede, dünyaca ünlü oyuncu Will Smith’in karsının saç kıran hastalığı hakkında espri yapınca, Will Smith bu durum karşında sakinliğini koruyamamış ve sahneye çıkarak sunucu Chris Rock’a tokat atmıştı. Dünyaya damga vuran Oscar Ödül Töreni’nde de bu olay ile unutulmayacak bir an meydana gelmişti.

KENDİMİZE GÜVENİYORUZ

will-smith-in-attigi-tokat-sonrasi-oscar-toreni-15689065-1301-m.jpg

Oscar Ödül Törenleri için 1961 yılından beri tercih edilen kırmızı halı, geçen sene yaşanan olayların ardından bu sene değiştirildi. Oscar Ödül Töreni’ne ev sahipliği yapacak olan Jimmy Kimmel, şampanya rengi halı tercihi için şu açıklamalarda bulundu; ‘’Kırmızı halı yerine şampanya rengi halıda karar kıldık ki kan dökülmeyeceğine dair ne kadar kendimize güvendiğimizi gösterelim.’’

WILL SMITH ON YIL MEN EDİLMİŞTİ

will-smith-in-attigi-tokat-sonrasi-oscar-toreni-15689065-1438-m.jpg

Geçtiğimiz sene yaşanan olaylar ile gündeme damga vuran oyuncu Will Smith, Oscar Ödül Töreni sunucusuna tokat attığı için akademi tarafından on yıl boyunca Oscar Ödül Törenlerine katılama ve diğer tüm akademik etkinlerden de on yıl boyunca men edilme cezası almıştı. Bu yıl 95’incisi düzenlenecek Oscar Ödül Töreni, 12 Mart’ı 13 Mart’a bağlayan gece gerçekleştirilecek. Oscar Ödül Töreni’nde sanatçıların yürümesi için ikonikleşen Hollywood Bulvarı’na büyük halı serildi. Her yıl kırmızı renkte serilen halı, son olayların ardından bu yıl şampanya rengi ile ödül törenine dahil edildi.